Ceca i Karleuša podržale istu pesmu na "Pinkovom festivalu" - "Mali", novi letnji hit Mike Kostić (FOTO) (VIDEO)

Možda važe za ljute suparnice, možda pevaju različite muzičke žanrove, ali kada je u pitanju nešto dobro i kvalitetno, popularne pevačice imaju isti ukus

  • 3

Možda važe za ljute suparnice, možda pevaju različite muzičke žanrove, ali kada je u pitanju nešto dobro i kvalitetno Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša imaju isti ukus. Verovali ili ne i Ceca i Jeca na Pinkovom festivalu navijaju za istu pesmu - "Mali", koju izvodi Mika Kostić.

Ako se i vama dopada ovaj prelepi pop hit OVDE GLASAJTE da Mika pobedi na Pinkovom facebook takmičenju za najbolju pesmu festivala.

Prinstkrinn: Facebook Prinstkrinn: Facebook

Samo dan nakon što se na Youtubeu pojavilo svih 25 pesama koje će se u finalu 4. maja nadmetati za pobedu Jelena Karleuša je na svom Fejsbuk i Tviter profilu stavila link do Mikine pesme, uz reči podrške: - Moju podršku dajem ovoj mladoj dami.

Printskrin: Twitter Printskrin: Twitter

Vrlo brzo nakon Karleuše, podrška pesmi "Mali" i Miki Kostić našla se i na Tviter i Fejsbuk profilima Cece Ražnatović, koja se i ranije pozitivno izjašnjavala o pevačkim kvalitetima bivše učesnice "Operacije trijumf".

Prinstkrinn: Facebook Prinstkrinn: Facebook

- Nešto što je lako lepo čuti! Srećno na festivalu! Mika Kostić - Mali - Pink festival 2015" glasi Cecina poruka uz poziv njenim fanovima da poslušaju ovaj potencijalno veliki hit leta.

Printskrin: Twitter Printskrin: Twitter

Pesmu "Mali" napisali su Žika i Jelena Zana, aranžman su radili Mika Kostić i Željko Veljković, a pored Mike u spotu koji se vrti na Youtubeu pojavljuje se i srpsko čudo od deteta - Maša Anić (10), inače svetska prvakinja u plesu.

Inače, Mika Kostić odnedavno većinu vremena provodi u Engleskoj, gde ima svirke i priprema svoj album na engleskom jeziku, a u tome joj pomaže "West One Pacific", jedna od najboljih britanskih producentskih agencija, koja zastupa i zvezde poput Tine Tarner, Princa, Dejvida Bekama...

SRPKINJA MEĐU SVETSKIM ZVEZDAMA: Mika Kostić u društvu Tine Tarner, Princa i Dejvida Bekama! (FOTO)

Poslušajte i vi Mikinu pesmu "Mali":

Ako se i vama dopada ovaj prelepi pop hit OVDE GLASAJTE da Mika pobedi na Pinkovom facebook takmičenju za najbolju pesmu festivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Procitaj, koristice ti...

    21. april 2015 | 23:20

    Vise nema mjesta u jet set-u za JK i CECU. Jet set sad cine Mimi Oro, Maca Diskrecija, Tijana Ajfon, Ferari, Gastoz...

  • Andrija

    21. april 2015 | 18:49

    karleuša uporno gur svoju dugogodišnju priču-želju da je tretiraju kao Cecinu rivalku bez ikakve osnove. Šta one imaju zajednićko?

  • Ljiljana

    21. april 2015 | 18:42

    Super je pesmica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA