SEKSI BUGARKA RAZOČARANA: Većina misli da sam preko kreveta došla do finala! (VIDEO)

- Mnogi su tek sada, kada se bliži kraj takmičenja, pokazali pravo lice. Više ljubomoru i ne kriju - izjavila je Gabrijela Pejčev

  • 11

Sjajna Gabrijela Pejčev koja je u subotu ponovo oborila s nogu svojim nastupom u "Pinkovim zvezdama" kaže da su ostali takmičari ljubomorni na nju, kao i da joj je najveća želja da ima karijeru kao Ceca Ražnatović.

TO, MIKI, TO! Seksi Bugarka usijala scenu, Kalinić u transu (VIDEO)

- Mnogi su tek sada, kada se bliži kraj takmičenja, pokazali pravo lice. Više ljubomoru i ne kriju, pa često čujem priče poput: "Ona je zbog izgleda dogurala dovde", "Gabrijelu neko gura" ili "Gabrijela je preko kreveta došla do finala" - kaže seksi Bugarka i dodaje da ne haje za ove priče i da zna da je talentovana i da može da pobedi konkurente.

- Kada me Ceca gleda i kada mi se nasmeje, imam utisak da mogu sve. Ona mi daje snagu da izguram pesmu do kraja. Najveća želja mi je da imam karijeru kakvu ona ima - zaključila je Gabrijela.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bre

    1. jun 2015 | 13:49

    90% pričaju samo o njenom izgledu kao da se takmiči za mis. pevanje joj i nije nešto. Da ne izgleda lepo verovatno bi ispala do sad. ovde se muzika odavno ne sluša nego gleda. zato i ne čudi što su "zvezde" one koje i nemaju neke glasovne mogućnosti kao brena i ceca.

  • sofa

    1. jun 2015 | 13:33

    Nije preko kreveta,bilo je stojećki.Ali ko da im zameri devojka je extra i lepa i zgodna.

  • <3

    1. jun 2015 | 15:07

    Generalno,takmicari ovog takmicenja su jako slabi. Ova mala je klasa za ostale sto se tice pevanja iako ni ona nije nista narocito. Izgled joj je samo plus...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA