Maca Diskrecija žestoko izvređala čoveka koji joj je zabranio spot! (VIDEO)

- Evo javno obećavam, ako skinu zabranu sa mog spota, zajahaću direktora tog "Porta", a ne njihovu fontanu - poručila je starleta

  • 15

Nakon što je saznala da je njen spot za numeru "Diskretno" uklonjen sa Jutjuba na zahtev menadžmenta hotela "Porto Montenegro", Maca Diskrecija je na najvulgarniji način izvređala direktora ovog hotela.

PONOVO NA JUTJUBU: Pogledajte novu verziju spota Mace Diskrecije! (VIDEO)

Prinskrin: Youtube/MacaTV Prinskrin: Youtube/MacaTV

- Pa nisam se ja je*ala tamo, već snimala spot. Evo javno obećavam, ako skinu zabranu sa mog spota, zajahaću direktora tog "Porta", a ne njihovu fontanu. Sigurno on može da mi pruži veće zadovoljstvo od mlaza vode. Kako mi ranije ta ideja nije pala na pamet. Da je probao moju macu, ne bi bio tako oštar i radikalan. Taj čovek je sigurno isfrustriran i garant mu žena  ne daje dovoljno pi**e  kući kad tako nešto može da mi uradi. Da sam znala da mu treba pomoć, izašla bih mu u susret. Voli Maca  da pripomogne kad zagusti, a i brate mili, manje bih se cimala i nervirala. Diskretno bih mu  pružila užitak, razume se - izjavila je pobesnela starleta koja je dodala da čelnim ljudima ovog hotela "treba da imponuje što ih ona reklamira a ne da joj zabranjuju spot".

Sa druge strane, iz "Porto Montenegra" kažu da su tražili zabranu videa, jer Maca i njena ekipa nisu imali potrebne dozvole.

- Produkucijska kuća koja je realizovala spot  nije pribavila potrebnu dokumentaciju koja je neophodna za snimanja. Saglasnost borda direktora je potrebna uvek i za snimanje serija i filmova. Kada se pomenuti spot pojavio, kontaktirali smo firmu koja ga je radila  i pitali  da li imaju potrebnu dokumentaciju, na šta su  negativno odgovorili. Objasnili smo im da mogu da trpe zbog toga negativne konsekvence i razgovorom smo došli do zaključka da je najbolje da se kadrovi koji su snimljeni u "Portu" izbace. To je i učinjeno - izjavio je Danilo Kalezić, portparol kompleksa "Porto Montenegro".

Printskrin: Youtube/MacaTV Printskrin: Youtube/MacaTV

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 21. avgust 2015 | 11:22

    Pobogu ljudi ko dobija mesto u novinama?Dokle smo dosli?Dozvoljavamo da se osobe niskog,najnizeg morala ponasaju kao da su pametne ibimaju nedto mudro da kazu! Ima li u ovoj drzavi neko ko ce zabraniti ovakvim osobama da uopste govore?Neka se drze onoga sto znaju da rade,(ako znaju),a ne da nas truju vulgarnostima i besramnim ponasanjem.I trebalo bi ozvaniciti da je prostitucija ustvari legalizovana,bice nam lakse kad vidimo i cujemo ovakve persone.Sramota!

  • Nana

    21. avgust 2015 | 10:12

    Bez srama:-(

  • ssss

    21. avgust 2015 | 11:18

    sramota da ovakve osobe dobijaju ovoliki medijski prostor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA