BAJAGA I INSTRUKTORI SJAJNI U ZAGREBU: 10.000 fanova obeležilo godišnjicu "Jastuka"! (FOTO) (VIDEO)

Sa jednog od najboljih albuma u istoriji rokenrola na ovim prostorima odsvirano je čak osam pesama

  • 3

"Bajaga i Instruktori" nastupili su u subotu pred 10.000 posetilaca, u rasprodatoj velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, a u centru pažnje bilo je obeležavanje 30 godina od izlaska legendarnog albuma "Sa druge strane jastuka".

Dvočasovnu svirku u uzavreloj atmosferi "Bajaga i Instruktori" počeli su, simbolično, pesmom "Sa druge strane jastuka".

Sa istog albuma prezentirani su, takođe, provereni koncertni favoriti poput "Ti se ljubiš", "220 u voltima", "Dobro jutro džezeri", "Zažmuri", "20. vek", ali i pesme "Nemoj da budeš nja-nja" i "Francuska ljubavna revolucija" koje su bile jako prijatno iznenađenje za obožavaoce.

Nastup okončan sa dva bisa upotpunjen je hitovima kao što su "Tišina", "Godine prolaze", "Plavi safir", "Od kada tebe volim", "Tamara", "Vesela pesma", "Ako treba da je kraj", a u značajno osveženoj set listi mesto je, posle duže vremena, našla i "Jedino to se zove ljubav".

Foto: Promo/Dunja Dopsaj Foto: Promo/Dunja Dopsaj

- Mnogo vam hvala što ste bili ovako dobro raspoloženi. Mi smo dali sve od sebe. Uživali smo, stvarno nam je bilo fantastično - poručio je Bajaga, najavivši za kraj "Moje drugove". Evo kako je to zvučalo:

Na koncertu nazvanom "Tulum" svirali su i mladi bendovi "Detour" i "Silente". Posle zagrebačkog trijumfa, bend Momčila Bajagića očekuju nastupi 7. novembra u splitskoj Spaladium areni, i 13. novembra u Dvorani mladosti u Rijeci.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    25. oktobar 2015 | 17:31

    Cestitam na uspesnom koncertu. Gde su sada dezurni kriticari koji stalno ponavljaju pricu da nasi pevaci ne gostuju u susednim zemljama. Gostuju vrlo cesto iako to stampa uvek ne objavi, ali ja pratim I stampu susednih zemalja pa znam. Uvek su pune dvorane.

  • S.C.

    26. oktobar 2015 | 02:54

    ?????????????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA