NE KAJEM SE ŠTO SAM VREĐALA MUSLIMANE: Tamara ponovo šokirala, evo šta je poručila Semiru

- Ne može niko da mi sudi jer je to lično moj stav, mišljenje i ponašanje - rekla je klaberka

  • 96

Tamara Đurić izbačena je pre nekoliko dana iz "Farme" zbog psovanja muslimana, rekla je da se ne kaje ni zbog čega što je učinila, jer je patriota. Ona je navela da nije imala nameru  nikog da uvredi.

JA SAM PATRIOTA, NISAM NACIONALISTA: Evo šta je Tamara rekla posle izbacivanja s "Farme" (VIDEO)

- Ne bojim se da će me neko napasti zbog svega što sam rekla jer se nisam folirala i nije mi žao nijedne stvari koju sam uradila. Pokazala sam na imanju ko sam i šta sam. Ne može niko da mi sudi jer je to lično moj stav, mišljenje i ponašanje. Ukoliko mi neko zameri to što sam rekla, izboriću se sa tim. Svakako ću uzeti obezbeđenje, jer će mi trebati prvih nekoliko nedelja, ali se nadam da će me pratiti samo figurativno - rekla je  Tamara za "Alo!" i dodaje:

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Sve sam to uradila iz besa, bila sam u lošem zdravstvenom stanju. Osetvljiva sam na temu patriotizma i mnogo puta sam pričala da sam odrasla na Kosovu. I tamo je bilo muslimana i naših ljudi, ali nije bilo prozivki. Zato nisam mogla da podnesem da me Semir udari i vređa - navela je ona.

SEMIR NIJE SMEO DA UDARI TAMARU: Kristijan otkrio šta bi uradio da je bio na "Farmi" za vreme opšte tuče!

Klaberka je rekla da ne bi volela da Semir završi u zatvor.

- Čula sam da je reagovao javni tužilac, ali mislim da Semir ne treba da ide u zatvor. Samo treba da se vrati u Novi Pazar. Mora da snosi posledice za to što je uradio - ističe Tamara za "Informer", i nastavlja:

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Meni Semir nije prijatelj. On zna koliko su osetljive naše vere i nije smeo s tim da se igra. Nije trebalo da psuje srpsku decu u Srbiji. Bila sam uvek uz njegam, ali je na kraju pokazao kakav je čovek  - zaključila je ona.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!"/"Informer")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    4. decembar 2015 | 12:08

    Nije Samir psovao Srpsku decu,nego kada je bolesnica Maja Nikolić psovala prva njegovu decu on je tada čovek odgovorio isto i njoj ali on definitivno nije psovao generalno Srpsku decu nego Majinu.Ja sam pravoslavac ali to nema veze,prvenstveno sam pravedan i častan čovek i nema veze koj je koje vere nego da li je pošten ičastan ili ne!!!!!!

  • Salee

    4. decembar 2015 | 10:43

    Ona opet okreće priću da je Semir psovao srpsku decu,što nije tačno.oo On je opsovao Maji a ova silikonuša se našla da bude mangup. Ma tko je ona da daje sebi tako nešto za pravo dobro je prošla trebo je da je zadavi na licu mesta.

  • Piksi

    4. decembar 2015 | 11:25

    Patriotizam se ne pokazuje na takav nacin Tamara.Postoji i drugi nacin,to bi trbalo da si naucila ako si ikad isla u skolu.Tvoje ponasanje je sramota za Srbe,zbog takvih kao sto si ti drugi pljuju po nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA