DA LI JE TO UOPŠTE MOGUĆE? Maja Nikolić izvređala Jelenu Golubović JOŠ SOČNIJE nego noćas!

- Živećeš na Filipinima, nećeš moći nikad da dođeš u Srbiju, osim u "Lazu" - okrutno će pevačica rediteljki

  • 17

Jelenu Golubović na "Farmi" bez prestanka vređaju posle noćašnjeg haosa i izlaska sa imanja, pa zatim i diskvalifikacije Kristijana Golubovića, a rediteljki je i danas, baš kao i u toku noći, svašta rekla Maja Nikolić

OPŠTI HAOS POSLE IZBACIVANJA KRISTIJANA: Jelena Golubović i Maja Nikolić se napljuvale! (VIDEO)

Pevačica, očigledno, danas nije nimalo smirenija nego noćas:

- Tući će te svi, nećeš da se smiriš dok ne padne krv. Ti si zlo, najveći problem "Farme 6". Prdiš, smrdiš! - samo je "sevala" Maja.

KRISTIJAN IZBAČEN! Vređao i gađao Jelenu Golubović, povredio Jelenu Krunić pa napustio "Farmu", a zadruga ga diskvalifikovala! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Živećeš na Filipinima, nećeš moći nikad da dođeš u Srbiju, osim u "Lazu". Mogli smo tri dana da imamo žurke, da se radujemo. Sram te bilo satanisto, ološu, budaletino - bez da udahne vazduh izvređala je Maja rediteljku.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Golubovićeva je, baš kao i koji sat ranije, kad ju je napadala Stanija, na to "odgovarala" - pevajući novogodišnju pesmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. decembar 2015 | 15:10

    Ajde majo,slihtaro,podguzna muvo,ukakila si se od straha da ce kristijana da vas rokne sve,jelena je nezasticena pa se praznis na njoj,a skacete od srece svi sto je glumac,kg.izasao,no,sve je ionako losa rezija.

  • Dule

    27. decembar 2015 | 16:49

    Ovoliko zlo ja nisam na TV video u zadnjih 10 godina. Da konstantno provocira ljude ne bi pokazali svoju losu osobinu je za svaku osudu.Jer moze ta jelena g. na neki drugi nacin da pobedi svoje protivnike ili samo na ovako podmukao nacin? Nedelju dana lupa u neke serpe kao neki bolesnik iz laze pa se ljudi sklone od nje a ona ih provocira 3 dana bez prestanka i to je nekome zena heroj? Ova bruka? Sramota za TV Pink dopustiti jednoj bolesnoj zeni da izprovocira ljude do te mere da dodje do krvi uzivo na TV-u tako da moze da bude srecna sto se covek spakovao i otisao i sto je nije tamo zgazio kao sto trazi bolesnica.

  • Nad Golubovicem Golubovic

    27. decembar 2015 | 14:22

    Meni najjace bilo kada je nocas, dok svi kao utuceni zbog Kristijana, Jeca kaze: Hoce li neko kobasicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA