≫ 

ANTIEVROVIZIJSKI KONCERT: "Mortal Kombat" u subotu na Kalemegdanu! (VIDEO)

Beogradski bend održaće tradicionalni koncert ovoga puta na košarkaškim terenima Partizana

  • 0

Beogradski bend "Mortal Kombat" održaće u subotu 14. maja (20) tradicionalni, do sada najveći "Antievrovizijski koncert", na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu.

"Sedmu godinu zaredom će ovaj bend, na specifičan način, obeležiti veče finala Evrovizije, zajedno sa prijateljima i gostima, grupama "Irish Stew of Sindidun" i "Koalicioni sporazum", kao i još jednom, čije se ime čuva kao iznenađenje" - navodi se u saopštenju organizatora, "Route 011".

Ograničeni broj ulaznica je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstixa, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače), Cigla & Krigla pabu i Mungos CD Shop-u u Novom Sadu. Na dan koncerta, cena ulaznice će biti 800 dinara.

- Ispred nas je najveći koncert do sada, što po zapremini prostora, što po broju prijatelja koje očekujemo, među kojima su i naša dva prijateljska benda. Čast nam je što imamo priliku da podelimo binu sa njima. Spremni smo da u subotu svi zajedno izrazimo naše gnušanje prema Evroviziji, ali i prema onome što nam se iz neke zapadne "kuhinje" plasira kao nešto što je jako zdravo, ukusno i u čemu treba da se ugušimo. Kreni hrabro i bori se! - poručuju iz "Mortal kombata".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA