PLAKANJE OD SMEHA: Ovako je Vesna Zmijanac reagovala kada je prvi put videla trudnu Nikoliju!

- Mislila sam da će biti razmažena, ali vidim da je ona hrabra, da gura, da tutnji - izjavila je buduća baka

  • 5

Folk zvezda Vesna Zmijanac svojevoljno je napustila "Farmu" kada je saznala da je njena ćerka Nikolija Jovanović u drugom stanju. Odrekla se novčane nagrade od 50.000 evra, koliko će morati i da isplati TV Pink radi kršenja ugovorne obaveze. 

VESNA ZMIJANAC: Baš me briga za 50.000 evra, ne vraćam se na "Farmu"!

Pevačica je odlučila da napusti rijaliti, iako je u njemu bila od samog početka, kako bi se brinula o svojoj trudnoj ćerki koja čeka bebu sa Reljom Popovićem, te ispratila ovaj važan period njenog života.

- Mnogo se radujem što ću postati baka! To će biti moje prvo unuče. Srećna sam što sam izašla iz rijalitija, jer sam sada sa Nikolijom i Reljom. Uživam sa njima. Moram da priznam da ne brinemo previše o Nikoliji, ni ja ni Relja, ali ona voli kad je majka mazi - rekla je srećna baka za "Alo".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Mislila sam da će biti razmažena, ali vidim da je ona hrabra, da gura, da tutnji. Malo joj je dosadno. Ona bi sada da ide da se voza tamo-amo. Kaže: "Kako svi drugi rade, samo ja ne?", a ja joj objašnjavam: "Pusti ti njih, nije to tvoja sorta" - izjavila je Vesna Zmijanac i ispričala kako je reagovala kada je prvi put videla trudnu ćerku.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Vrlo sam bila iznenađena! U šoku! Isprepadana, ustvari… Od tada se nisam ni smirila. Prvo sam bila ljuta što mi niko nije rekao pre "Farme" da je Nikolija u drugom stanju. Ali ja znam zašto je ona tako postupila. Videla je da se meni ulazi u "Farmu" i nije htela to da mi pokvari, jer, da mi je rekla, verovatno ne bih ni ušla - rekla je pevačica.

Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović Foto: Promo/Splav River

- Znate kako, ipak je devojčica - devojčica! Ja imam ćerku koja je vrlo brižna i dobro je dete, pazi na svoju majku. Takva će, verujem, biti i moja unuka prema Nikoliji. Sa druge strane, istina je da volim dečake. Verovatno zato što sam ja takva, kao neki hajduk. Trebalo je da rodim nekoliko sinova - našalila se raspoložena baka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare mar

    26. maj 2016 | 16:42

    Tri puta sam pročitao članak i još uvek ne razumem naslov "plakanje od smeha"...

  • Verica

    26. maj 2016 | 15:19

    Ti si ekstra uvek sam te obozavala steta sto nerodi jos 5 decaka volim bukulju i tebe

  • Miroslav

    26. maj 2016 | 18:00

    Od cega zivite?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA