≫ 

MIROSLAV ILIĆ PRED NASTUP U GUČI: Ovo je svetinja, koja mora da se sačuva po svaku cenu! (FOTO)

- Velika je razlika između nekadašnjih sabora i sada, normalno je da nešto što je začeto pre 56 godina doživljava neke traumatične trenutke u promenama - izjavio je Miroslav Ilić za Telegraf

  • 7
Sabor trubača Guča 2016, Miroslav Ilić Foto: Telegraf

Pevač Miroslav Ilić, koji večeras ima koncert na 56. Dragačevskom saboru trubača u Guči, za Telegraf kaže da ništa spektakularno nije pripremio za publiku, već će pevati ono što peva godinama unazad.

KEBIĆI NA OKUPU: Severina stigla u Guču u pratnji Igora i Kebe, evo i šta je obukla! (FOTO) (VIDEO)

- Imam u planu 24 pesme. Nove pesme nemam, ali me niko poslednjih četiri-pet godina i ne pita, već traži stare pesme. Ja sam stari saborac, moji Mrčajevci su na pola sata odavde, ja sam bio na prvim saborima pre 50 godina, i retko koji sam propuštao, a poslednjih nekoliko godina sam i pevao u zabavnom delu - rekao je Miroslav Ilić.

GUŽVA, BAKLJE, SUZE i 2 SATA LUDNICE: Pogledajte kakav je haos Ceca napravila u Guči! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Velika je razlika između nekadašnjih sabora i sada, to je normalno da nešto što je začeto pre 56 godina doživljava neke traumatične trenutke u promenama. Normalno je da budu lutanja, nisam zadovoljan što se povremeno zaboravlja suština svega. Ovo je jedna od najstarijih manifestacija u Srbiji i jedna od svetinja koja mora da se sačuva po svaku cenu - zaključio je pevač, koji ne očekuje neku spektakularnu posetu na večerašnjem nastupu.

Ilić je nastupio četiri puta u Guči, i misli da će ovim nastupom završiti svoje pevanje na ovom mestu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA