Zbog ovoga Darko Lazić NE SME da se RAZVEDE, sve i da hoće!

Ukoliko bi slučajno došlo do razvoda Darka Lazića i Ane Sević, podela imovine bi bila veoma zanimljiva

  • 25
Darko Lazić i Ana Sević Foto: Instagram/lazardarkovic

Pevači Ana Sević i Darko Lazić pre nepunih deset dana, u emisiji Ognjena Amidžića, zajedničkim pojavljivanjem demantovali su vest o tome da se razvode kao i da imaju probleme i nesuglasice.

Ognjen pitao Darka i Anu kada i gde su poslednji put IMALI SEKS, njihov odgovor POBEDIO! (VIDEO)

Međutim, iako su pokušali da ubede javnost da je u njihovom braku sve u redu te da nema ni govora o međusobnim preljubama, Telegraf saznaje i zbog čega bi razvod od Ane za Darka bio skoro, pa prava noćna mora! Naime, reč je o tome što se najvrednija imovina koju Lazić ima vodi na Anino ime, a radi se o luksuznom stanu koji je pevač pazario pre manje od dve godine.

Prema našim saznanjima, Ana se pri samoj kupovini upisala kao vlasnik, čime je, u slučaju komplikacija u braku, prilično obezbedila i sebe i ćerkicu Lorenu.

Ali, s obzirom na to da i Ana i Darko tvrde da je njihov brak stabilan verujemo da do Lazićevog iseljenja nikada neće ni doći, te da je Ana samo mudra žena na koju će se mnoge druge sigurno ugledati.

  A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B. kosa

    9. novembar 2016 | 14:45

    Ma normalno uradi debelog prasca za lovu i sad sve cetri u vis, samo do manikira pedikira frizera na planinu leti a zimi na more malo dubai avioni kamioni

  • SU

    9. novembar 2016 | 15:37

    Da bas je to promucurno izvela, ali, Darko zaradjuje vise od nje, malo ce se pomucuti i kupiti isti takav stan za kratko vreme. Ona bez Darka je 0. Niko ne bi ni znao za nju da nije uz njega! Ali ja koliko znam prilokom razvoda se deli samo zajednicki stecena imovina.

  • Јасмина

    9. novembar 2016 | 14:13

    Баш мудра жена.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA