≫ 

DISKRECIJA BRILJIRA: Maca otkrila NAJVEĆU sumu koju su joj nudili za seks! (FOTO)

- Kako da pevam kada neću da budem sa nekim ljudima za novac da bi snimili album. Nemam želudac za to, iako mi je pevanje veliki san - izjavila je Diskrecija

  • 9

Kao i obično, Maca briljira sa izjavama i ovoga puta je objasnila zbog čega joj je pevačka karijera "u padu" i koja je najveća suma novca koju su joj nudili za seks.

Maca međunožjem napala kameru, a onda pokazala i koliko je PARA zaradila! (18+) (VIDEO) 

Na sebi svojstven način, Maca je objasnila šta usporava njenu karijeru pevačice i dodala da mašta o tome da jednog dana napuni "Arenu" (!).

- Karijera mi je u padu jer dobijam pretnje ubistvom i razna uslovljavanja. Stopirana mi je pesma. Traže mi da se prestanem da se bavim ovim poslom. Kako da pevam kada neću da budem sa nekim ljudima za novac da bi snimili album. Nemam želudac za to, iako mi je pevanje veliki san. Kako je krenulo, pre će mene neko da napuni nego ja Arenu  - stručno je objasnila Diskrecija za "Alo" i opisala nabizarniju seks ponudu koju je ikada dobila.

Foto: Instagram/maca.privatno Foto: Instagram/maca.privatno

- Imala sam vrlo čudnu ponudu. Dok sam sedela u klubu, lik mi je prišao i pitao koliko kilograma imam. Kada sam mu rekla da imam 54, on mi je ponudio za svaki moj kilogram da plati 1.000 evra. Za taj novac je tražio da budem sa njim - rekla je Maca.

Foto: Instagram/macaaa.privatno Foto: Instagram/macaaa.privatno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA