Stalno sam gledala u tebe, TI SI TOP RIBA! Vatrena crvenokosa opčinila Karleušu, evo šta joj je Jelena SAMO ZAMERILA! (VIDEO)

- Ti si prva devojka kojoj ja vidim zvezdu na čelu - rekla je takmičarki oduševljena Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda"

  • 2

Marina Radosavljević (28) iz Vrnjačke Banje predstavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" na odličan način, budući da je žiri bio više nego oduševljen njenim nastupima, ali i njenom pojavom i energijom. 

Dok je pevao Karleuša je lepila trepavice, potom mu je rekla da izgleda KAO PEKAR, a onda ju je on BRUTALNO SPUSTIO NA ZEMLJU! (VIDEO)

Lepa crvenokosa se predstavila pesmom Nede Ukraden "Zora je", a zatim i hitom Ane Bekute "Što me nisi budio". Pojavila se u elegantnoj beloj haljini, sve vreme je bila nasmejana, a Jelena Karleuša je za takmičarku imala samo reči hvale.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Primetila sam koliko ti se trese ruka, imala si jaku tremu. Ali si uspela da sakriješ. Lepa si, gledala sam u tebe sve vreme, predivna ti je frizura, haljina, sve je super...samo da budes malo modernija. Ti si prva devojka (ili druga) kojoj ja vidim zvezdu na čelu, ti treba da napraviš nešto u ovom poslu! - jasna je bila Jelena.

Pogledajte Marinin nastup i ostale komentare od 25. minuta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    4. decembar 2016 | 23:30

    Slušao sam devojku uživo kako peva - RAZVALJUJE. Gađa u emociju.

  • Milili

    4. decembar 2016 | 22:53

    Znam ovu Maki , jedino ako nije popila carobni napitak pa naucila da peva . Vidi se da je namesteno, ko da je Pavaroti je ishvslili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA