Jedna od najpoznatijih plavuša proslavila 93. rođendan a onda saznala da je DVE godine starija nego što je mislila! (FOTO) (VIDEO)

- Nikada nisam obraćala pažnju na rođendane, ali je sjajno što sam napokon saznala koliko zaista imam godina - izjavila je Doris Dej

  • 1

Legendarna američka glumica i pevačica Doris Dej proslavila je danas 93. rođendan, bar je tako trebalo da bude. Međutim, pre nekoliko dana se pojavila njena prava krštenica i ispostavilo se da je Doris starija dve godine, i ima ih 95.

Glumila je očajnu, dosadnu, nesrećnu sultaniju, a kada se Hatidže SKINE i pokaže telo - OBARA S NOGU! (FOTO)

Doris Meri En Kapelhof, kako glasi pravo ime Doris Dej, bila je ubeđena da je rođena 3. aprila 1924. u Sinsinatiju, ali kada se u javnosti pojavila njena originalna krštenica, ispostavilo se da je jedna od najpoznatijih plavuša svih vremena ipak na svet došla 1922.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, Doris Dej je karijeru započela krajem četrdesetih godina prošlog veka kao pevačica u big bendu, a 1945. je objavila svoj prvi hit "Sentimental Journey". Pre sedam godina je objavila svoj 29. album "My Heart" koji je stigao do devetog mesta na britanskoj topl listi.

Tokom pedesetih i šezdesetih Doris se pojavila u brojnim hit filmovima, od kojih su najpoznatiji "Calamity Jane", "Pillow Talk" (nominovana za "Oskara", za ovu ulogu) i "I'll See You In My Dreams".

Doris Dej se udavala četiri puta, i sve muževe je nadživela. Iz braka sa prvim suprugom Alom Džordanom, imala je sina Terensa Melčera, koji je preminuo 2004.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Saznanje da je starija nego što je mislila, nimalo nije pogodilo Doris.

- Uvek kažem da su godine samo broj. Nikada nisam obraćala pažnju na rođendane, ali je sjajno što sam napokon saznala koliko zaista imam godina - izjavila je neuništiva Doris Dej.

A ovako je Doris proslavila rođendan 2014:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA