≫ 

Severina iznela žestoke optužbe na račun Milana Popovića, a sad je on ispričao SVOJU ISTINU! (VIDEO)

Nakon Severininog gostovanja na RTL-u u kojem je govorila o slučaju starateljstva nad sinom Aleksandrom, Milan Popović odgovorio je na pevačicine navodne optužbe

  • 26

Nakon što je Severina prvi put javno progovorila o slučaju starateljstva nad sinom Aleksandrom kojeg su u vezi dobili ona i biznismen Milan Popović, te iznela podatak da je zbog stresa izgubila dete koje je začeto vantelesnom oplodnjom u braku sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem, oglasio se i Milan Popović.

Severina je stalno na putu, a Fejsbuk kampanje mogu da škode detetu: Evo šta advokati kažu o privremenoj meri suda u slučaju starateljstva nad malim Aleksandrom

Osim o odnosu sa Milanom Popovićem, Severina je za RTL Vijesti.hr pričala i o privremenoj meri koju je doneo Županijski sud u Zagrebu, a prema kojoj mali Aleksandar nedelju dana mora da živi sa svojom majkom, a nedelju dana sa svojim ocem, i ona je bila veoma nezadovoljna ovom odlukom.

Pogledajte Severinin intervju:

Severina obradila Balaševićev čuveni hit, Đole ŽESTOKO odreagovao u otvorenom pismu!

S druge strane, evo šta je Milan Popović rekao u današnjem razgovoru za RTL Danas.

- Ja ne želim ništa loše da govorim o majci svog deteta i ako je istina da je sad nedavno izgubila dete kako tvrdi zbog stresa koji je ovaj proces prouzrokovao, jako mi je žao zbog toga i siguran sam da su oni mladi i talentovani i da će imati mogućnost ponovo da imaju dete. Nije me pogodilo, ali mogu da zamislim kolika je to tuga i žalost za jednu porodicu - izjavio je Popović.

- Intervju je pun neistina, ne bih da ulazim u detalje.

Printskrin: RTL/vijesti.hr Printskrin: RTL/vijesti.hr

- Ne znam šta je sporno, ali ja vam mogu reći suštinski. To kako se majka osećala i kako je proživljavala te situacije, to je samo ono kako ona pamti te osećaje. Žao mi je ako pamti to neko psihičko zlostavljanje, kako kaže. Nadam se da će to da prođe i da ćemo moći da uspostavimo normalnu komunikaciju - rekao je Milan Popović i dodao:

- Jedino što se promenilo jeste da ja sada imam šest dana više s našim sinom, pre sam imao devet dana. Ta odluka je od marta 2014. godine. Sve ostalo je isto.

Printskrin: RTL/Youtube/Dražen Stopić, Promo Printskrin: RTL/Youtube/Dražen Stopić, Promo

Na direktno pitanje želi li potpuno starateljstvo nad svojim sinom, Milan je izjavio sledeće:

- Ne. Prvo, potpuno starateljstvo nad mojim sinom je nemoguće, jer u Hrvatskoj postoji termin "zajednička roditeljska skrb" koja je nedeljiva. Znači, ja i da hoću, ne mogu da dobijem potpuno starateljstvo nad detetom, majka će uvek biti jednaki staratelj tom detetu kao i ja.

Pogledajte kompletan intervju sa Milanom Popovićem:

Iako bi se mnogi nakon Severininih optužbi upustili u novi rat, Milan je odreagovao potpuno smireno, te mu je očigledno žao što je priča o starateljstvu nad malim Aleksandrom dobila drugu konotaciju. Dakle, sudeći prema njegovim rečima, Severina nije izgubila starateljstvo nad detetom, već je Milan dobio jednaka prava kao i ona, a kako i sam kaže, nada se da će on i njegova bivša partnerka naposletku ipak pronaći zajednički jezik.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frontalni kortex

    20. jun 2017 | 21:48

    U ovom slučaju mi ovaj covek deluje dosta iskrenije od nje. Ona je njega ispljuvala najstrašnije, a sve zato sto je covek dobio ISTA prava kao i ona, ona vodi kampanju "i ja sam samo majka", pa i on je samo otac, koji uzgred budi rečeno je ispao svetac u odnosu na nju u ovoj situaciji.

  • Tiki

    20. jun 2017 | 22:22

    Covek je za nju gospodin! Jok nego ce Kebin mali da mu cuva dete?!? A ona pornicarka sad glumi veliku majku?!? Cvrc!

  • Zihuatanejo

    20. jun 2017 | 21:55

    Milan je gospodin čovjek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA