Dan kada je Vlado Georgiev prevario Srbiju! (VIDEO) (FOTO)

Taj dan u Knez Mihailovoj izgledao je sasvim uobičajeno, a Vlado Georgiev bio je običan ulični svirač koji liči na beskućnika...

  • 0
Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Vlado Georgiev je pre tačno godinu dana uspeo da napravi neviđeni spektakl u dogovoru sa ekipom Telegrafa, kada je maskiran do neprepoznatljivosti u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu napravio svirku za prolaznike.

HIT FOTOGRAFIJA! Vlado Georgiev pozirao bez majice i pokazao IZVAJANE TRBUŠNJAKE! (FOTO)

Taj dan imao je posebno značenje. Vlado Georgiev je tada zbunio Srbiju, mediji i društvene mreže odjeknuli su povodom ovog originalnog događaja koji je oduševio baš sve, a Georgiev je prva slavna ličnost na ovim prostorima koja je publici prišla na ovakav način.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Video snimak kojim je Vlado zapalio Srbiju nastao je u ekskluzivnoj produkciji Telegrafa, a sve je izgledalo kao da sasvim obični ulični svirač koji liči na beskućnika usred Knez Mihailove izvodi lični, naizgled uobičajeni performans...

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Izgledalo je kao da se ništa specijalno ne događa, prolaznicima se činilo da im je glas poznat, a kada je "nepoznati pevač" zapevao pesmu Vlada Georgieva, sve se preokrenulo!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Iza lika uličnog svirača, pojavio se niko drugi do Georgiev! Skinuo je masku sa lica i zajedno sa svojim muzičarima napravio spektakularan performans.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Nastao je pravi HAOS, fenomenalni Barba bio je glavna tema tog dana, a mi smo vam posle ove "uobičajene" svirke doneli i ekskluzivan video o tome šta se dešavalo iza kamere, te kako je čitava "prevara" Vlada Georgieva nastala i tekla, korak po korak.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Pogledajte prvo kako je izgledao spektakl u Knez Mihailovoj 21. juna 2016. godine:

A zatim pogledajte i ekskluzivni video snimak o tome kako je nastala čuvena "prevara"!

Mislite li da je vreme da Vlado Georgiev oduševi Srbiju nekom novom "prevarom"?

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA