Ljuba Pantović se slika za američko izdanje "Plejboja", evo koliki honorar su joj ponudili!

Srpskoj šampionki u bodi-fitnesu iz Amerike je stigla ponuda kojoj nije mogla da kaže ne

  • 11

Ljuba Pantović uskoro će spakovati kofere i uputiti se u Ameriku i to kako bi se slikala za američko izdanje magazina Plejboj!

Zbog ove srpske pevačice je "Plejboj" IZGUBIO LICENCU i platio NAJVEĆU KAZNU u istoriji sudstva! (FOTO)

Kako saznajemo, Ljubi je pre nekoliko meseci stigao prvi zvaničan poziv iz Plejboja, a do sada je imala već 2 zakazana snimanja na koja zbog poslovnih i privatnih obaveza nije stigla da ode.

Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold Foto: Instagram/ifbb_pro_ljubagold

Datum slikanja se pomerio za avgust, kada će Ljuba otputovati u Los Anđeles, a kako smo uspeli da saznamo za ovo joj je ponuđeno čak 20.000 evra!

DA LI JE BOLJA OD JELISAVETE? Teova bivša se skinula na jahti, pa OGROMNIM grudima preznojila sve! (FOTO)

U želji da proverimo navedene informacije, pozvali smo i Ljubu koja nije krila radost zbog toga što će se naći u čuvenom Plejboju.

- Jako sam srećna što sam izabrana, od toliko lepih i zgodnih žena, da mi bude ponuđeno slikanje i ugovor za američko izdanje Plejboja. Već sam imala dva zakazana snimanja u Los Anđelesu, na koja nisam mogla da odem zbog posla, ali sad u avgustu putujem na treći termin. Trebalo bi da uradim fotosešn, i da potpišem ugovor o saradnji. Takođe, od momenta kada su me kontaktirali pozvana sam na sve njihove VIP proslave, tako da ću sad u Americi iskoristiti tu priliku da se provedem sa ekipom sa kojom ću sarađivati - sa osmehom nam je rekla Pantovićeva koja nije želela da komentariše honorar koji su joj ponudili.

Podsetimo, Ljuba je višestruki državni i balkanski šampion, mediteranski šampion kao i svetski vicešampion u bodi-fitnesu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Torro

    10. jul 2017 | 15:41

    Platio bih joj da se ne skida. Retko antipaticna osoba.

  • Boban

    10. jul 2017 | 19:19

    Nek ostane tamo.

  • Djole

    10. jul 2017 | 17:58

    Jel našla dečka da joj čuva mladju ćerku, dok ona " ispunjava obaveze". Tako je bilo i na farmi, pa kad je izašla, čekala je unuka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA