ČUDO DA JE ŽIV! Poznatog pevača uboli šilom u glavu, slomili mu nos, divljački ga pretukli i ostavili da iskrvari do smrti (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Pevač grupe "Pro-Pain" Geri Meskil napadnut je u Briselu, i lekari su mu jedva spasili život

  • 3
Foto: Wikipedia/Bieniecki Piotr Foto: Wikipedia/Bieniecki Piotr

Gerija Meskila, pevača hardkor benda "Pro-Pain", napalo je nekoliko mladića u Briselu, i tom prilikom on je zverski pretučen i sa teškim povredama je prebačen u bolnicu. Iako je izgubio mnogo krvi, lekari su, srećom, uspeli da mu spasu život.

Rodio se sa 5,5 kila, otac je hteo da ga proda za 200 dolara, zvali su ga topovsko đule, a danas je velika zvezda! (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko dana posle napada, Meskil je na Fejsbuk stranici benda objavio slike na kojima se vide sline povrede na njegovom licu, a potom je opisao pravu dramu koju je prošao.

- Pre nekoliko dana sam ostavljen da umrem na trotoaru, i niko mi nije pomogao dok nije stigla Hitna pomoć. Nakon što sam odžeparen, napalo me je nekoliko osoba, uboli su me šilom u glavu i ubeđen sam da mi je moj kačket Njujork Jenkisa spasao život. Nos mi je slomljen, polomljeno je nekoliko kostiju u licu i vilici, naočare su mi razbijene i staklo mi je uletelo u oči. Izgubio sam veliku količinu krvi, i morao sam da dobijem nekoliko transfuzija - naveo je Geri Meskil i dodao da mu je život bio u velikoj opasnosti.

Foto: Facebook/propainhardcore Foto: Facebook/propainhardcore

- Kasnije su mi lekari rekli da me je nekontrolisano krvarenje skoro ubilo. U narednih nekoliko dana se nadam da ću dobiti i drugo mišljenje o stanju moje vilice. Ne mogu da je zatvorim do kraja, i zbog nekoliko preloma, ne mogu da jedem bilo koju vrstu čvrste hrane i ova povreda će predstavljati najveću prepreku u mom povratku na scenu. Najiskreniju zahvalnost dugujem doktoru Olivijeu Sanesu i njegovom osoblju koji su mi spasli život, kao i pripadnicima briselske policije koji su veoma brzo pohvatali osumnjičene za napad na mene - zaključio je Meskil.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA