ZAPRETILA: Bojana Stojković tuži Soraju i Staniju!

Manekenka će pokrenuti sudski spor protiv starleta zbog povrede ugleda i časti. Stanija je Bojanine usne uporedila s majmunskom zadnjicom, dok ju je Soraja nazvala „kenjatorkom fekalović“

  • 1

Bojana Stojković podneće do kraja sedmice tužbu protiv Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić zbog povrede ugleda i časti, saznaje "Kurir" od izvora bliskog supruzi golmana Partizana.

- Stanija je Bojanine usne uporedila s majmunskom zadnjicom, dok ju je Soraja nazvala „kenjatorkom fekalović“, a paljba je usledila nakon što je Isidora Bjelica na Tviteru pitala ko su njih dve, a Bojana odgovorila da su „niko i ništa“ kaže izvor i dodaje:

- Pokrenuće tužbu već do kraja radne sedmice, a od tuženih će zahtevati debelu odštetu za sve ono što su izrekle protiv nje. Manekenka Bojana Stojković je potvrdila navode o tužbi:

- To je logičan sled događaja - kazala je Bojana.

Staniju najava tužbe nije preterano potresla.

- Hahaha, opet ta žena! Pa zar ste očekivali da nešto lepo može da izađe iz takvih usta, pobogu?! - nasmejala se Dobrojevićka.

Reakcija Soraje Vučelić je izostala.

(Izvor: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    5. septembar 2012 | 19:49

    Nekoga ko je " Niko i nista" ne mozes tuziti sudu ?! Bojana, Soraja, Stanija, Natasa, Kristina, Anastazija, nema neke drasticne razlike izmedju njih. Stojketova "hanuma" je htela ispast pametna pa je dobila jezikovu corbu kojoj je opor ukus. Njeno dopisivanje sa Izidorom stavilo je Soraju i Staniju u napadacki gart. Licno mislim da je Bojana vise uvredila njih, nego sto su one nju. Da ima usta kao vakum guma od WCa je istina, da je dobila batine od Stojketa je istina, sta onda nije u redu. Ponekad je istina gora od lazi. Kakoi li ce glasiti tuzba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA