CECA: Moj sin nije prozvao Karleušu, to je lažan profil!

- Vezano za sve komentare... Profil "RaznatovicV" na društvenoj mreži "Ask.fm" ne koristi moj sin Veljko, već se neko lažno predstavlja - napisala je Ceca na svom Tviter profilu povodom prašine koja se digla u medijima nakon što je lažni Veljko isprozivao Karleušu

  • 10

U medijima se digla prašina oko navodne prepiske između Cecinog sina Veljka Ražnatovića i Jelene Karleuše, u kojoj je momak osuo paljbu po Karleuši, maksimalno je isprozivavši. Jelena mu nije ostala dužna, te je na Tviteru napisala nekoliko uvreda, ali Ceca se oglasila i na svom Tviter profilu objasnila da iza Veljkovog profila stoji druga osoba, te da je lažan.

 

Mediji su danas izveštavali o žestokoj svađi u kojoj je lažni Veljko prozvao Karleušu da ide na časove pevanja kod njegove majke, da je "jadan život jedne dive", a rekao je i da će "Karleuša pući u svojim silikonima nakon koncerta na Ušću". Samozvana diva mu nije ostala dužna, te je odgovorila da porodicu Ražnatović treba poprskati "rajdom".

Podsetimo, obe pevačice zakazale su koncerte na Ušću istog meseca, Karleuša 15. juna, a Ceca 28.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA