JARANI: Ceca u poseti Miloradu Dodiku! (FOTO)

Poseta je bila privatne prirode, jer se Ceca i Milorad godinama poznaju i druže kada su u mogućnosti. Svetlana je u Republiku Srpsku otputovala jer je juče imala koncert u Gradiškoj, na gradskom stadionu fudbalskog kluba "Kozara"

  • 9

Nakon spektakularnog koncerta na "Ušću", Ceca Ražnatović je krenula na turneju. Trenutno se nalazi u BiH, a tom prilikom je posetila i svog dugogodišnjeg prijatelja, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Ceca je provela prijatno popodne u kabinetu predsednika, družeći se sa visokim zvaničnicima te zemlje.

Poseta je bila privatne prirode, jer se Ceca i Milorad godinama poznaju i druže kada su u mogućnosti. Svetlana je u Republiku Srpsku otputovala jer je juče imala koncert u Gradiškoj, na gradskom stadionu fudbalskog kluba "Kozara".

Podsetimo, Ceca je na Vidovdan održala mega spektakl pred 130.000 ljudi, a koji je potres izazvala, svedoči činjenica da su Seizmološki zavod neprestano zvali ljudi s Novog Beograda, žaleći se da im se trese stan, pomera nameštaj i ljuljaju lusteri.

(A. Č. / Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA