MARIJANA MATEUS: Ne smeta mi što me zovu sponzoruša!

"U Srbiji važi predrasuda da je uspešan muškarac lopov, a uspešna žena kurva", ispričala je modna dizajnerka, inače bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa

  • 22

Ona sebe opisuje kao uspešnu dizajnerku i poslovnu ženu, dok mnogi Marijanu Mateus prepoznaju po bivšim muževima Miodragu Kostiću sa kojim ima troje dece, i fudbalskom treneru Lotaru Mateusu, sa kojima je, kako kaže za "Informer", u dobrim odnosima.

Pored toga, Marijana ističe da zbog posla ne želi da promeni prezime jer se sa njim probila u javnu sferu i mnogi je po njemu prepoznaju, te bi to bilo kao kad bi promenila brend, i dodaje da je od bivših muževa naučila dosta.

- Miodrag je uspešan u biznisu, a Lotar u sportu. Lotar me je naučio disciplini, aMiodrag radu. On je uvek insistirao na tome da imam posao i govorio da žena mora da radi i bude nezavisna od muža - ispričala je kreatorka, koja kaže da je sa obojicom u dobrim odnosima.

Na komentare da je "najpoznatija srpska sponzoruša", Marijana kaže:

- Odavno mi to više ne smeta. U Srbiji važi predrasuda da je uspešan muškarac lopov, a uspešna žena kurva - ispričala je poznata dizajnerka.

Premda se njene haljine, pored Srbije, prodaju i na elitnoj lokaciji u Sen Tropeu, modna ikona kaže da proizvodnju ne planira da preseli sa ovih prostora.

- Proizvodnja u Srbiji mi odgovara iz više razloga, recimo, ja za 250.000 dinara platim sedmoro radnika, dok bi u Engleskoj za taj novac mogla da pokrijem troškove samo jednog - rekla je Marijana.

(J. J. / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    20. avgust 2013 | 16:54

    ti i elena mijatovic draskovic karic ima li jos koje prezime neznam zadale ste domaci zadatak bg djevojkama ima jos po neka zena ali vas 2-je vodite

  • GoranM

    20. avgust 2013 | 17:09

    A ko te je naučio da daviš golubove?

  • Psihodelija

    20. avgust 2013 | 19:35

    da li je normalno da u srbiji sedam radnika radi za 250 000din

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA