SVAĐALICA: Ko je Jelena Golubović, naslednica Vesne Rivas i Miloša Bojanića? (FOTO) (VIDEO)

Glumica i rediteljka koja je diplomirala na Akademiji dramskih umetnosti u KIjevu, javnosti je poznata po velikoj raspravi sa Vendi, a na "Farmi" je od prvog dana primenila taktiku "zavadi pa vladaj"

  • 10

Od samog starta nove sezone "Farme" izdvojila se glumica i rediteljka Jelena Golubović, koju na prvi pogled ništa ne izdvaja od ostalih farmera, međutim, stvari su se promenile kada je progovorila i počela da se svađa sa svima redom. Neki od farmera su se žalili na njen iritantan glas i ponašanje, dok su joj drugi bez pardona izašli na crtu i započeli konflikt.

Jelena je završila Fakultet dramskih umetnosti u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine, nakon čega je režirala sedam pozorišnih komada, u kojima je i igrala. Svojevremeno je pripremila master rad sa naslovom "Da je Hitler imao TV, dobio bi Drugi svetski rat".

Široj javnosti je poznata i po fotografiji koja je procurela u medije iz Dalijevog muzeja, gde se fotografisala obnaženih grudi.

Produkcija je, ipak, znala "kakvog lava pušta iz kaveza", što se može zaključiti po ranijim ispadima ove glumice, te je jedan od zanimljivijih bio i javni sukob sa Vesnom Vukelić Vendi u jednoj emisiji, koji nije jenjavao uprkos uključenim kamerama.

A da stvar bude nemilosrdnija, šuška se da će se na imanje za koji dan useliti i Vendeta, kako bi ukrotila Golubovićevu, ili pak napravila još veći haos na imanju, a koja je svojevremeno izjavila da voli psihopate.

SVAKA FARMA IMA SVOG BOJANIĆA

Svaki rijaliti obeleži dežurna svađalica koja će ostalima da nenamerno ili namerno zakuva čorbu. U prošloj sezoni bilo je tesno između Zorice Marković i Vesne Rivas, međutim, Zorica je diskvalifikovana, te je tron kraljice konflikta pripao vlasnici čivava. Pečat na treću sezonu stavio je Miloš Bojanić, koji nije propuštao priliku da ogovara i vređa farmere.

Već prvu noć farmerka je do ludila dovela pevača narodne muzike poznatijeg kao Lepi Mića, kada mu je neprekidno upadala u reč, te je u jednom momentu on izgubio kontrolu i počeo da je "čašćava" sočnim, nimalo džentlmentskim psovkama.

Isto veče na glumicu se požalio i frontmen "Divljeg kestena" Igor Starović, koji je izjavio da ne može da podnese frekvenciju njenog glasa, i da mu od nje zvoni u glavi. Negodovanju Golubovićeve pridružila se i Divna Karleuša, koja je dodala da je rediteljka već u karantinu imala nekoliko ispada. Ni reper Vajs nije ostao nedorečen, te je u intervjuu istakao da je glumica nevaspitana.

Nakon što su ukućani većinom glasova postavili za gazdaricu Micu Trofrtaljku, uz obrazloženje da je najstarija, Jelena se, iako je svoj glas dala njoj, kasnije požalila kako bi glava imanja trebalo da bude muškarac.

Sledećeg dana Jelenu je opsovao i folk pevač Crni, zato što mu je rekla da je mračan.

- Mračan ti je tata što te napravio - bez dvoumljenja joj je odbrusio farmer.

Ubrzo su mediji počeli da bruje kako se glumica zapravo nije snašla pred kamerama, međutim, ona je pažnju celokupne javnosti skrenula optužbama da je otac Jelene Karleuše, a bivši suprug Divne, bio kriminalac i da ona ima snimak kako on navodno uništava 30 porodica. Farmeri su ovu informaciju ignorisali, međutim, nije se moglo sakriti da ih je to uznemirilo.

Da se Divni, inače nekada popularnoj voditeljki, žestoko zamerila, dokazuje i to što ne prestaje da priča o njoj, te je dolila ulje na vatru pričom kako je Divna zapravo ušla na "Farmu" samo zato što joj je ćerka poznata.

Golubovićeva je u ovoj sezoni zasenila i problematičnu Zoricu Marković, a do suza je uspela da dovede mladu manekenku Saru Trajanović, dok je tom prilikom živce izgubio i Ivan Marinković koji je osuo još jednu paljbu u nizu na glumicu.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarah

    4. septembar 2013 | 23:55

    Zasto je napadate. à posebno ta sumnja za njenu diplomu. Meni se dopada i moj je favorit. Prvenstveno sto nije glupa i odlicno provocira sto je i potrebno u jednom realiti sou.

  • psh

    5. septembar 2013 | 02:18

    Ona je inteligentna devojka, zali Boze nas narod I drzavu, kad nam ovakvi ljudi poput Vendi predstavljaju elitu! Jadni mi!

  • rajvosa

    5. septembar 2013 | 18:03

    Premocna je i preslatka... dao bih joj 30tak godina, al onda procitam da ima 42... prejaka, prava MILFaca UH Moj favorit, logicno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA