Jelena Golubović: Je*e mi se za Jelenu Karleušu! (VIDEO)

"Kako ste vi zaključili da je mene briga za nju?! Kad sam ja pričala o njoj? To nije istina! Nisam ni znala ko je to!", urlala je glumica na Divnu, koja ju je optužila da je opsednuta njenom ćerkom jer ne prestaje da priča o njoj

  • 10

RAT SE NASTAVLJA! Najproblematičnija farmerka, moglo bi se reći u sve četiri sezone "Farme", Jelena Golubović ne prestaje da ispoljava svoju netrpeljivost prema Divni Karleuši, te je ovom prilikom uvređeno negodovala da je opsednuta njenom ćerkom Jelenom, o kojoj, kako navodi Divna, ne prestaje da priča.

Rediteljka i Divna počele su nekontrolisano da galame, dok je živac Golubovićke najviše pogodilo kada ju je voditeljka optužila da je opsednuta njenom ćerkom Jelenom Karleušom i da zato ne prestaje da priča o njoj, kao i o njenom ocu, za koga je rekla da ima dokaze da je kriminalac.

- Kako ste vi zaključili da mene briga za Jelenu Karleušu, je*e mi se za nju! Kad sam ja pričala o njoj, kad je to bilo, odakle vam ideja?! Jelenu u usta nisam uzela! Ja spominjala nju u emisiji?! To nije istina! Nisam znala ni ko je ona do pre pet godina! - galamila je rediteljka dok je Divna nabrajala u kojim prilikama je ranije ogovarala i "dizala nogu" na Karleušu.

Glumica se potom još više razbesnela i počela da urla kako to nije istina, a što se tiče povišenog tona, Divna joj je uzvraćala istom merom, dok je Lepi Mića pokušavao da smiri situaciju, a ostali farmeri dobacivali da na imanje treba da uđe Vendi, kako bi intervenisala u ovakvim situacijama.

Pogledajte kako je izgledala žestoka svađa dve farmerke:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    10. septembar 2013 | 14:15

    Golubicu, kraljice!

  • Jelena

    10. septembar 2013 | 17:46

    NEMA DRAGAN kARLEUSA 10 GODINA DA GA DIVNA BRANI ,NEGO JOJ JAVILI STA SE PRICA NAPOLJU PA DA SA MOZGOM KOJI IMA OSMISLI KAKO DA NAPADNE JELENU -DIVNA ,NJENA MALA CERKA JELENA SU OD POCETKA TEZAK POLUSVET-SAMO JE TO SAD GOLUBOVICKA I OBJAVILA!!BRAVO JELENA GOLUBOVIC!!!!!

  • Dude88

    10. septembar 2013 | 13:42

    Je*e se tebi i bez nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA