JELENA GOLUBOVIĆ: Umalo sam odgrizla penis taksisti koji je hteo da me siluje! (VIDEO)

- Rekla sam mu da mogu prvo da mu pop**im, pa ćemo onda dalje. Ja kleknem, i kada sam počela, ja mu ga ugrizem svom snagom - ispričala je Golubovićeva na "Farmi"

Jelena Golubović

Foto: TV Pink

Kao da je jedina učesnica, Jelena Golubović je za sebe prigrabila svu medijsku pažnju na “Farmi”, što i ne čudi budući da na svaka dva sata izjavi nešto šokantno, a ovoga puta je ispričala kako je u Grčkoj jedva izbegla silovanje i to tako što je silovatelja ugrizla za njegov polni organ!

Tokom razgovora s Romanom, Edinom i Jelenom Jovanović, Golubovićeva je detaljno opisala svoje traumatično iskustvo.

– Jedne večeri sam zaboravila novčanik i sela sam u prvi taksi. Međutim, taksista me je odvezao u jednu mračnu ulicu i hteo je da me siluje. Pošto znam da, ako silovatelj oseti strah, moram sam da mu se suprotstavim. Rekla sam mu da hoću da spavam sa njim, ali da ne mogu bez alkohola. On nije ništa prihvatao i morala sam nekako da mu skrenem pažnju. U trenutku sam se setila Monike Levinski. Rekla sam mu da mogu prvo da mu pop**im, pa ćemo onda dalje. Ja kleknem, ali i on se prepao, pa mu je bio mali! Nisam imala šta da stavim u usta! Kada sam počela, ja mu ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao skalpel kod sebe i dva puta me je ogrebao po leđima – rekla je Jelena, koja je dodala da je na kraju ipak uspela da se nekako izvuče i pobegne.

Poslušajte Jeleninu šokantnu ispovest, premotajte na 39:45:

(Telegraf.rs)

Tagovi: Farma, Jelena Golubović
Najnoviji komentari
 • z
  zullu

  A koliko ih nije ugrizla?

 • P
  Petar

  Vrlo poučno. Ovo treba uvrstiti u školski program.

 • A
  Aleksandar

  Pa nema sta zemlja nam je otisla bestraga..Boze kakav je ona iskompleksirani retard i dal je bre moguce da se farma i dalje prikazuje.jbt ne verujem gde mi zivimo…

 • L
  Leo_DS

  Kako laze, da ne poverujes…

 • H
  Hhdd

  Hahahhahahaahah kako laze tako ide jedan vic

pratite nas na viber-u Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil