Vrela Kendis u grudnjaku od 10 miliona dolara! (VIDEO)

"Svi me pitaju kako je to kada nosiš 10 miliona dolara na sebi, a sve što mogu da im odgovorim je da mi on svakako pomaže da poziram bolje", rekla je 23-godišnja manekenka

  • 3

Viktorijinom anđelu Kendis Svonpul pripala čast i privilegija da ponese najskuplji brushaler na svetu, vredan deset miliona dolara! Osim što će ga stavljati isključivo rukavicama, nju će u korak pratiti i dva nabildovana telohranitelja, kako bi skupoceni odevni komad bio pod prismotrom svakog momenta.

Kendis je, sasvim očekivano, oduševljena što će pozirati sa 4.200 dragih kamena, koji uključuju rubine, dijamante i žute safire, a u centru se nalazi rubin od 52-karata, koji je okružen sitnim dijamantima od 18-karata, koji se njoj, kako kaže najviše dopada.

- Svi me pitaju kako je to kada nosiš 10 miliona dolara na sebi, a sve što mogu da im odgovorim je da mi on svakako pomaže da poziram bolje. Mislim da nikada u životu nisam videla ništa lepše, a ja sam devojka koja obožava nakit - rekla je očarana manekenka koja nije mogla da odvoji oči od ovog luksuznog svetlucavog predmeta.

Zgodna 23-godišnja manekenka prvi put će imati čast da ponese ovaj skupoceni grudnjak, dok su njene koleginice Žizel Bundšen, Miranda Ker, Adrijana Lima, Klaudija Šifer, Tira Bank i Alesandra Ambrosio vrtoglavo skupe dijamantske brushaltere nosile ranijih godina.

(J. J./dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA