DARKO POPOVIĆ: Zvezde Granda gledanije od TLZP, i to bez dinara za reklamu!

- Treći put zaredom "Zvezde Granda" su gledaniji šou od emisjie "Tvoje lice zvuči poznato" u total-populaciji, i sa sve većom razlikom u skoru. I to bez dinara uloženog u kampanju - tvrdi portparol Pinka

  • 16

Promo-direktor Pink televizije Darko Popović tvrdi da je takmičenje "Zvezde Granda" treći put zaredom bilo gledanije od šoua konkurentske Prve televizije "Tvoje lice zvuči poznato".

Iako svi mediji poslednjih dana bruje o novoj emisiji u kojoj poznati imitiraju pozante, izgleda da to nije dovoljno da šou ovog tipa prestigne "stari, dobri Grand", gde se mladi pevači nadmeću u izvođenju narodnjaka, bar tako tvrdi prvi čovek PR službe "ružičaste televizije".

- Treći put zaredom "Zvezde Granda" su gledaniji šou od emisije "Tvoje lice zvuči poznato" u total-populaciji, i sa sve većom razlikom u skoru. I to bez dinara uloženog u kampanju - napisao je Darko na svom Tviter profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    3. novembar 2013 | 14:39

    I kuca poso poso kuca ima vise pregleda na youtube nego, na primer, par godina za nas od EKV.Popularnost ne znaci kvalitet.

  • sladjanab

    3. novembar 2013 | 14:30

    Ali TLZP je humanitarna emisija i ne moze to da se meri! Cak je i sramota sto nije vise gledana!!!

  • Marko04

    3. novembar 2013 | 14:52

    Ljudi sa Pinka se svaki dan hvale da su najgledaniji.Uzrok toga je to sto pustaju sve i svasta... Prva Tv mozda nije prva ali titulu najkvalitetnije TV nikad necete dostici. #TLZP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA