DIVNA: Nadam se da postoji šmeker koji može 70 puta nedeljno!

"Bilo bi lepo da je tačno! Da ste samo videli oči Ivana Marinkovića, pa ja sam morala da nastavim šalu, on se prosto oduševio!", prokomentarisala je voditeljka svoju skorašnju izjavu da upražnjava seks 11 puta dnevno

  • 14

Presrećna što je napustila imanje, Divna Karleuša raspričala se o utiscima iz rijalitija, te je voditeljki rado odgovarala na sva škakljiva pitanja, a između ostalog, istakla je da se samo šalila kada je rekla da ima seks 70 puta nedeljno.

Radio-voditeljka je prokomentarisala i svoj odnos sa Zoricom Marković, budući da su neretko stupale u konflik, iako se godinama druže.

- Čas mi dođe da je izljubim, čas da je nakoutiram! Volim kad se smeje, volim je kad peva. To je kod mene sve pomešano kada je ona u pitanju. - rekla je bivša farmerka, kojoj se pri izlasku Zorica izvinila za sve ružno što se desilo.

Kratki siže o Divninom učešću nikako nije mogao da zaobiđe Jelenu Golubović, kojoj je voditeljka bila trn u oku od prvog dana rijalitija.

- Jelena je oružje Zorice Marković. S druge strane, Romana se postavlja prema Jeleni kao da joj je sestra, što je meni potpuno nelogično. Što se tiče pretnji da ću glumicu uništiti i iseliti iz grada - ostala je samo pretnja, sve drugo sam uoptrebila i nije prestajala da provocira. I da joj pričam lepo, i da je počupam, i da joj pretim. Jedino je ostalo još da je bacim iz aviona - kroz smeh je rekla Karleuša, koja se osvrnula i na svoju nedavnu izjavu da ima seks 70 puta nedeljno.

- Bilo bi lepo da je tačno! Da ste samo videli oči Ivana Marinkovića, pa ja sam morala da nastavim šalu, on se prosto oduševio! Valjda postoji negde takav šmeker koji može toliko - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mater vam jebem

    4. novembar 2013 | 00:55

    iver ne pada daleko od klade, zbog ovakvih debila kao sto je ona i njena cerka propada srbija

  • Neverovatno

    4. novembar 2013 | 07:08

    Teži oblik šizofrenije :-(

  • marko tlgrf

    4. novembar 2013 | 03:39

    Nema za vas,pokusajte da odete u Indiju ima ih mnogo koji su zesce zagoreli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA