FILIP: Ne prodajem sliku tetovaže sa Stanijinim imenom, neko zarađuje na meni!

"Učinio sam dobro delo! Neko je zaradio na mojoj fotografiji i neka mi bude zahvalan!", rekao je stareltin dečko i dodao da ne zna ko je mogao da ga uslika dok je tetovirao ime svoje devojke

  • 0

Rijaliti dečko Stanije Dobrojević Filip Panajotović nedavno je svojoj ljubljenoj posvetio tetovažu, a ubrzo je u redakciju Telegrafa stigla i ponuda za prodaju "ekskluzivne" fotografije Filipove ruke sa staretinim imenom, koju, kako kaže, on nije poslao.

Iako je ime korisnika imejla "Filip Panajotović", on demantuje da je poslao išta, ali i da ne zna ko je mogao da ga uslika dok se tetovirao?!

- Učinio sam dobro delo! Neko je zaradio na mojoj fotografiji i neka mi bude zahvalan! - rekao je Panajotović za "Pulsonline".

Ostaje nejasno kako to da je neko uspeo sa uslika manekena dok se tetovira u salonu, a da to on ne primeti. Čak i da je neko otvorio mejl na njegovo ime i ponudio da proda novinarima ove fotografije, postavlja se pitanje ko je to mogao da učini. Logika je prosta, jer osim tatu majstora i Filipa, teško da je neko treći mogao da napravi ove slike i da ih bez njegovog znanja i dozvole u njegovo ime ponudi medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA