AMERIČKI GRAND ŠOU: Pogledajte najbolje narodnjake Zapada! (VIDEO)

Na 47. dodeli nagrada u Nešvilu za najbolje pevače kantri muzike, između ostalih, briljirala je i Tejlof Svift, koja u svom posedu već ima veliki broj nagrada za muziku, ali i sjajne filmske uloge

  • 1

Dodela CMA nagrada za najbolje predstavnike narodne muzike u Tenesiju jedna je od prestižnijih manifestacija u Americi, gde sjajni vokali i najpopularniji pevači protekle godine bivaju nagrađeni. Ovom prilikom priznanje za pevača i pevačicu godine poneli su supružnici Blejk Šeldon i Miranda Lambert, koji su već četvrti put zaredom osvojili ovu titulu.

Budući da je inetresovanje za ovaj događaj enormno, a kantri muzika među omiljenijom na američkom području, može se postaviti kao pandan našoj "Grand produkciji", koja nesumnjivo vlada folk i narodnim nebom na ovim prostorima.

Među zapaženim nastupima na 47. dodeli u Nešvilu, našli su se i Tejlor Svift, koja u svom posedu ima veliki broj nagrada za muziku i filmske uloge, zatim Keit Urban, Tim Mek Grav i Florida Džordžija Lajn.

Pogeldajte kako zvuče američki narodnjaci:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dacha

    15. novembar 2013 | 08:34

    2.Nema usporedbe sa Grandom jer je to uvreda za Nešvil

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA