INCIDENT NA FARMI: Jelena zbog pesme JK pokušala da slomi gudalo muzičaru (VIDEO)

Rediteljka nije uopšte bila zadovoljna što se na žurki svirala Karleušina "Insomnija" i pokušala je prekine izvođenje ove numere

  • 8

Sinoć na "Farmi", gde je održana tradicionalna žurka,  desio se i jedan fizički sukob. Jelena Golubović, izrevoltirana što su muzičari svirali pesmu "Insomnija" Jelene Karleuše, zaustavila je izvođenje ove numere tako što je prišla jednom violinisti i otela mu gudalo i pokušala da ga slomi. Rediteljka je potom lupala sa flašom od soka o sto i pevala novi hit Cece Ražnatović "Poziv".

 

Jelena Golubović, koja je noćas bila u centru medijske pažnje, sukobila se i sa ostalim farmerima. Glumica je bila besna što je Suzana Perović odbila u toku dana da učestvuje u njenoj predstavi te je iskoristila trenutak kada je bila žurka da je prozove, i to na mikrofonu za pevače, rekavši da je Suzana ološ.

 

Zbog ovog javnog prozivanja tokom žurke, ostali farmeri su osudili ponašanje Golubovićeve.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs/Pulsonline)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    16. novembar 2013 | 11:09

    Ma dobro pa znamo već da jadna Golubovićka nije normalna.Nije ovo za čuđenje,žena već nedeljama ne prima odgovarajuću psihijatrijsku negu.

  • Lolika

    16. novembar 2013 | 12:04

    Zasto ovu zenu ne odvedete negde na lecenje? Postoje ustanove gde ovakve osobe zive svoje uloge a da to nikome ne smeta. Sklonite je vec jednom!

  • rada

    16. novembar 2013 | 15:35

    Sta ova luda zena treba jos da uradi da bi je kaznili ili izbacili . Strasno je da produkcija podrzava ovako nesto . Varaju se da ce im takvo Jelenino ponasanje doneti vecu gledanost bas naprotiv postaje odvratno ovako nesto i gledati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA