Ekrem masturbirao i zamišljao Marijanu i Suzanu!

Iako isprva nije znao šta znači reč "masturbacija", Jevrić je farmerima ipak otkrio da se na imanju samozadovoljavao i da je tom prilikom mislio na mladu manekenku i plavu voditeljku sa "Pinka"

  • 14

Ekrem Jevrić se prilikom "igre istine" poverio farmerima da se na imanju samozadovoljavao i da je tom prilikom mislio na menekenku Marijanu Lenontijević i voditeljku Suzanu Perović koje su takođe na "Farmi".

Edin, Marko i Boris samoinicijativno su igrali "igre istine" u radionici i, između ostalog, pitali su Ekrema da li masturbirao na "Farmi", da bi on ostao zbunjen, ne znajući sta ta reč zapravo znači. Pošto su mu farmeri objasnili na šta konkretno misle, Gospoda je priznao da jeste i da je tom prilikom zamišljao Marijanu i Suzanu!

Budući da se muško društvo dotaklo teme seksa, farmeri nisu mogli, a da ne zamole Jevrića da im ispriča iskustvo sa snimanja čuvenog porno filma i kako je to biti sa "profi" devojkama. Ekrema je to iznerviralo, te je počeo da se brani time da su novinari izmislili taj video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    19. novembar 2013 | 18:39

    Ne, ne ma samo gledajte i divite se mentalno zaostalom čoveku. Taj koji gleda farmu, gluplji je od onih koji učestvuju u istoj. Razmislite.

  • Komsija

    19. novembar 2013 | 18:34

    Slucajno videh naslov i kliknuh. Zar je moguce da je ovaj luzer ponovo na farmi?

  • coa

    19. novembar 2013 | 18:57

    jel' se to meni cini,ili ekrem ima plocice!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA