NEOBJEKTIVAN ŽIRI: Soraji zamerili silikone, a Ceci ishvalili grudi! (FOTO)

Iako folk pevačica ima jednak obim grudi kao starleta, psiholog, manekenka i Dr. Filgud ispljuvali su plastičan izgled starlete, a zanemeli pred pevačicom

  • 53

Večeras je prikazana vrlo interesantna epizoda emisije "Paparazzo lov" u kojoj je žiri u sastavu manekenke Danijele Amidžić, Doktora Filguda, psihologa Aleksandre Janković i novinara, komentarisao Top 15 najseksi cica sa naše estrade, naravno u bikinijima.

I dok su se, među lošije plasiranim našle gotovo sve pevačice sa silikonima, pa i starleta Soraja, kojoj su svi zamerili obim grudi, prvo mesto zauzela je Ceca, uz sve moguće pohvale, iako ima jednako velike grudi kao starleta.

- Ne volim takav izgled. Stvarno nisam za te ogromne grudi i za ta usta! Kada se radi neka estetska intervencija, to se radi da deluje prirodno i da ne bude toliko uočljivo! Za mene je ovo prenaglašeno! - komentarisala je Danijela izgled Soraje Vučelić.

Sa njom se složila i Aleksandra, koja je rekla da Soraja liči na slovo "S" i da mora da napumpa i guzu, kako bi bila proporcionalna sa svih strana.

Za Sandru Afriku su rekli da super izgleda, ali da se ni po čemu ne izdvaja, budući da svaka druga devojka izgleda tako. Zanimljivo je da su za Radu rekli da je neverovatno koliko joj noge idu u "X".

Prvo mesto, očekivano, zauzela je Ceca. Svi u žiriju su ostali gotovo zapanjeni na njen izgled, iako ima jednako velike grudi kao Soraja i čak manju pozadinu od nje...

- Ja ne znam na estradi ženu koja bolje izgleda od nje! Prvo, njen genetski potencijal je fantastičan! Šta god da obuče, dobro joj stoji! - rekla je Aleksandra, a Danijela je dodala da uopšte neće da je komentariše, jer je Ceca legenda.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Plastika

    31. januar 2014 | 01:35

    Ceca - vestacki zubi, ogromne vestacke usne, vestacke jagodice, tetovirane obrve, ekstenzije u kosi, ogromne silikonske grudi totalno nesrazmerne sa njenim mrsavim telom..a telo..bez struka, silikonska zadnjica..Da se razumemo, ovakvi ljudi koji ocenjuju imaju totalno poremecene vrednosti lepote, pa pokusavaju i narodu da serviraju isto..iliti, doticna dr.Aleksandra je Cecin prijatelj i psihijatar, Danijela Amidzic supruga Ognjena koji je Cecin prijatelj takodje..mislite da su njih dve dovoljno kompetentne da stave Cecu na prvo mesto?! Rada je i mladja, i zgodnija i prirodna (da izuzmemo zube)..Volim Cecine pesme, ali od istine se ne moze pobeci.

  • Leskovaccc

    31. januar 2014 | 01:12

    Niko ne sme da udari na cecu.

  • Ju

    31. januar 2014 | 01:20

    Soraja ne organizuje tako dobre zurke kuci kao Ceca. Cik da neko nesto lose kaze o Ceci, odmah gubi clanstvo u "Dzet selet".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA