UMALO TUČA U X FACTORU: Ana: Ti si majmunčina! Slavko: Zgromiću te!

Kalezića je iznerviralo što ga je voditeljka nazvala manijakom, pa je pokušao da se razračuna sa njom uz reči: "Otvori da vidiš šta je Crnogorac!", ali je obezbeđenje sprečilo veći incident

  • 9

U utorak, na snimanju "X Factora" došlo je do žestokog sukoba između Ane Mihajlovski i Slavka Kalezića, nekadašnjeg voditelja ovog šou programa, a nakon razmenjenih uvreda, umalo je došlo i do fizičkog obračuna!

Po nezvaničnim informacijama, sve je počelo kada se Slavko, koji je u emisiji trebalo da promoviše svoju novu pesmu, pripremao za probu koreografije, međutim, Ana nije želela da se skloni sa bine i počela je da viče:

- Sklonite mi ovog majmuna sa scene!

Budući da produkcija nije uslišila njen zahtev, ona je u pratnji obezbeđenja otišla do svoje garderobe. Međutim, tu priča tek počinje jer je voditeljka nešto kasnije u "živom" prenosu kada je najavljivala Kalezića rekla:

- Najaviću ga sa bezbedne udaljenosti!

To je razbesnelo Slavka koji je posle emisije otišao do Aninog apartmana. Udarao je po vratima i urlao:

- Otvori da vidiš šta je Crnogorac, sad ću da te zgromim!

Obezbeđenje je brzo reagovalo, i sprečen je veći incident.

- Tačno je da sam izjavljivao da sam bolji od nje u vođenju emisije, što svi mogu da potvrde. Preksinoć je došla u studio i unela se nekom radniku u lice i rekla mu da će, ako ne počne s probom za pet minuta, napustiti šou. Kad su me pozvali da probam koreografiju, krenuo sam sasvim mirno, a onda sam čuo kako je rekla da sam manijak i pozvala je obezbeđenje. Pitao sam je koji je njen problem, a ona je počela da viče. Nikad nisam sreo takvu osobu, a upoznao sam svakakve ljude. Kad sam se presvukao, naleteo sam na nju i pitao je ponovo u čemu je njen problem i poručio joj da treba da dođe kod mene na časove dikcije - rekao je Slavko.

Voditeljka je preko svog PR menadžera poručila da ne želi da komentariše ovu priču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA