≫ 

KOST I KOŽA: Anđelina Džoli se posle 2 godine pojavila u HALJINI, kada vidite kako joj izgledaju noge naježićete se! (FOTO)

Poznata glumica i dalje muku muči sa kilogramima, što je evidentno

  • 23
Foto: Tanjug/AP/Invision

O kilaži i zdravstvenom stanju Anđeline Džoli priča se već nekoliko godina, a glumica se s vremena na vreme pojavi u javnosti vedra i nasmejana kako bi dokazala da je sa njom sve u redu.

Međutim, lepa Anđelina prvi put posle dužeg vremenskog perioda pred narod i medije izašla je u haljini iznad kolena, a fotografije brzinom svetlosti obilaze medije i društvene mreže širom planete. Razlog su njene noge koje su toliko mršave da se svuda mogu pročitati komentari u kojima ljudi komentarišu da su fotografije jezive, te da im je čak i žao Anđeline.

Reka suza i zagrljaji! Ovako je izgledao prvi susret Breda i Anđeline posle godinu dana!

Foto: Profimedia/ AKM-GSI

Ipak, iako je verovatno i sama svesna koliki problem ima sa kilažom, Anđelina se na događaju Rediteljskog esnafa Amerike ("Directors Guild of America")  pojavila sa širokim osmehom, a vidno raspoložena ljubazno je razgovarala sa okupljenim ljudima, strpljivo dajući autograme.

Foto: Profimedia/ AKM-GSI

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johny Depp

    6. novembar 2017 | 15:23

    Božanski lepa bila i ostala.Lepo biće i u najružnijem stvoru,pronaći će nešto lepo a Rugoba će i Andjelu pronaći manu uvek bilo i ostalo,što bi rekli stari pametni..!

  • Maza

    6. novembar 2017 | 23:38

    Prelepa kako god, sve bi vi volele da ste bar malo kao ona, ali ne da sujeta da se prizna. ..lepotica majka, kraljica.

  • Јасмина

    6. novembar 2017 | 15:40

    Ипак је лепа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA