Brutalno su je izvređali zbog druženja sa Mekgregorom, a onda je najseksi Albanka pokazala svog dečka i zapušila im usta! (FOTO)

Rita Ora je dobila gomilu negativnih kritika od svojih fanova, upravo zbog toga što je irski borac oženjen i ima dete

  • 2
Foto: Profimedia/Alamy

Nakon što su je svi napali zbog fotografija sa MMA borcem Konorom Mekgregorom na dodeli Fashion Awardsa, postojao je samo jedan način na koji bi se Rita Ora izvukla iz neprijatne situacije, a to je da konačno pokaže svog pravog dečka. Pored fotografija Rita je insinuirala da je na sastanku sa irskim borcem, posle čega je dobila gomilu negativnih poruka.

U 24. godini je postala mama, a sada je zvezda "Senki nad Balkanom" otkrila zašto je PREPLAKALA celu trudnoću!

Rita je posle više meseci šuškanja, odlučila da pokaže svog dečka muzičara Endrjua Vata, za kojeg se poslednjih godinu dana priča da je osvojio njeno srce.

Foto: Profimedia

- Rita pokušava tu vezu održati tajnom i van svetla reflektora. Ovo je prvi put da je objavila išta vezano za svog dečka - rekao je izvor lista "Daily Mail".

Podsećamo, nakon što je pevačica objavila sliku sa Mekgregorom izazvala je gomilu negativnih komentara, upravo zbog toga što je borac zauzet, a početkom godine je dobio i sina koji nosi njegovo ime. Tada su Ritu u komentarima čak nazvali dro*om...

- "Sastanak s oženjenim muškarcem? Ovo se tebi stalno događa, ha, dušo?", "Ovo je baš slatko za njegovu ženu i dete. Malo poštovanja, može" - ovo su samo neki od komentara upućeni Riti.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    6. decembar 2017 | 20:30

    Zato nasi ljudi podrzavaju mladu damu koja je sa ozenjenim, ipak se zaljubila... ima samo 21 godinu!

  • Gale

    7. decembar 2017 | 00:12

    Dobra 👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA