≫ 

Znam da patiš, kao i ja: Kolin Firt ženi oprostio aferu, pa njenom ljubavniku poslao pismo sa ovom porukom!

Poznati glumac ponovo je u ljubavi sa suprugom Livijom Đuđi

  • 3

Kolin Firt i njegova supruga, italijanska rediteljka i producentkinja Livija Đuđili, odlučili su da svom braku daju još jednu šansu, što je navodno razbesnelo italijanskog novinara Marka Brankaćija, koji je bio u romansi sa Livijom.

Brankaćio je Firtu, kako navode strani mediji, slao mejlove, neki su bili preteći, a u jednom je glumcu otkrio detalje njegove veze sa italijanskom rediteljkom.

Bred Pit zbog Anđeline doneo odluku da živi bez seksa, evo koliko dugo!

- Kada me je ostavila, bio sam jako ljut. Odmah sam poslao e-mail Kolinu sa fotografijom mene i njegove supruge. Hteo sam da zna što se dogodilo. On mi je odgovorio, a uskoro mi se na vratima pojavila policija i uzela mi je kompjuter i računar - rekao je Brankaćio, koji je demantovao da pretio Liviji i Kolinu.

- Tada sam živeo u Brazilu, a ona u Londonu. Ja sam verovatno jedina uhoda koja živi na drugom kontinentu od svoje navodne žrtve. U godini dana, nisam je zvao niti jednom - branio se Brankaćio, kojeg su Livija i Kolin tužili zbog sumnje da ih je uhodio.

Livija Đuđili i Kolin Firt Foto: Profimedia

- Pre nekoliko godina, Kolin i Livija su se odlučili da razdvoje u tajnosti. U to vreme, Livija je počela vezu sa svojim bivšim prijateljem, gospodinom Brankaćijom. Firtovi su se od tada pomirili. Nakon njihovog pomirenja, Marko je meseci pretio paru i maltretirao ih, a za sve to postoji dokaz - tvrdi Livijin portparol.

Najseksi Albanka odlepila kada je videla vreli selfi Džej Lo, pa iz teretane poslala poruku Lopezovoj! (FOTO) (VIDEO)

S druge strane, Brankaćio ima drugačiju priču.

- U godini dana mi je poslala stotine poruka u kojima mi izjavljuje ljubav, slala mi fotografije i videa, a vodila je i dnevnik naše veze - rekao je Brankaćio i navodi da je sa Livijom započeo romansu u glumčevoj kući u severnoj Italiji.

Inače, Brankaćio je dobio odgovor od Kolina Firta i to, kako navode strani mediji, u obliku pisma.

- Zbog tebe patim, ali znam da i ti patiš, baš kao i ja - pisalo je pismu koje je glumac poslao novinaru.

VIDEO: TA LUDA LJUBAV Nećete moći čudom da se načudite kada vidite da su oni nekada bili u vezi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA