≫ 

Van Dam je bio "našmrkan do besvesti": Režiser filma "Ulični borac" otkrio kroz šta je sve prolazio zbog čuvenog glumca

Van Dam navodno je zbog problema sa zavisnošću na snimanja dolazio drogiran i nezaintresovan za rad

  • 9
Žan Klod Van Dam, Printskrin: Youtube/Volvo Trucks

Stiven de Souza, režiser akcionog filma "Ulični borac" rekao je za britanski "Gardijan" da je snimanje filma, u kome su bile prisutne scene nasilja, kao i oružje, bilo slično onome što se videlo na platnu. Režiser je otkrio da je glavni glumac Žan Klod Van Dam imao probleme sa zavisnošću, pa je zbog toga pravio probleme na snimanju.

- Nisam o tome mogao tada da pričam, ali mogu sad. Žan Klod je bio "našmrkan" do besvesti. Studio je morao da angažuje osobu koja se brinula o njemu, ali se ispostavilo da je i taj čovek bio loš uticaj. Žan Klod je stalno javljao da je bolestan i bio sam primoran da "kopam" po scenariju kako bih našao nešto drugo što bismo mogli da snimimo, nisam mogao samo da sedim satima i čekam na njega. Producenti su mu dvaput dozvolili da ide u Hong Kong i oba puta je kasnio, a ponedeljkom uopšte nije ni dolazio - rekao je Souza.

Žan Klod Van Dam/ Printskrin: Youtube/Media Gamut TV & Film

Međutim, problem ovog filma nije bio samo Van Dam, već i glumci koji nisu bili upućeni u video igricu po kojoj je film snimljen, tako da je film doživeo totalnu propast i ispostavilo se da je pravi promašaj.

- Nisam znao ništa o liku kojeg igram, nisam znao za video igricu, nisam imao pojma šta treba da radim. Trebalo je da budem ludi naučnik. Pomislio sam - koja vrsta naučnika i zbog čega sam uopšte poludeo? - rekao je glumac Rošan Set.

Iako je sniman devedesetih na Tajlandu kada je postojala mogućnost da dođe do vojnog puča u toj zemlji, i pored svih kritika i poteškoća, film je zaradio oko 105 milona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sd

    18. jul 2018 | 15:46

    Nema veze.Ja ga i dalje obozavam 😁😁😁

  • indijanac znas zasto ga gotive

    18. jul 2018 | 20:40

    Zato sto je krenuo iz mulja, nije imao sta da jede i probio se decko i uspeo u zivotu. Nije on glumac to i jeste fora a bio je popularniji i uspesniji od 98 %!pravih glumaca. Svaka mu cast i skida mu se kapaJer je sa ulice uspeo !!!

  • Boka

    18. jul 2018 | 14:58

    Glumac u rangu Chaka Norisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA