≫ 

Zarađuju milione kao od šale: Ovo su najplaćenije muzičke zvezde na svetu, a za onog na drugom mestu nikada niste čuli (VIDEO)

Na listi se nalaze grupa "Metalika", Bruno Mars i mnogi drugi

  • 4

Svetske muzičke zvezde uveliko su materijalizovali svoju slavu,  a zahvaljujući svojoj popularnosti, hitovima, nastupima zgrću milionske iznosi. Časopis Billboard je sastavio listu najplaćenijih muzirača na svetu, a ko se nalazi na njoj, pogledajte sami.

Krenimo od desetog mesta.

10. Coldplay - Kris Martin i društvo imaju iza sebe uspešnu godinu, pre svega su dobro prošli finansijski. Ukupno su zaradili 26,5 miliona dolara.

9. Rodžer Voters - Legendarni član sastava "Pink Floyd", koji je pre nekoliko godina imao koncert i u Beogradu, se prilično obogatio. Ove godine zaradio je 27,2 miliona dolara.

8. Guns N' Roses - Eksl Rouz, Sleš, Daf Mekagan i ostali članovi ovog sastava obradovali su mnoge kada su zajedno krenuli na svetsku turneju. Od nje su i te kako materijalno profitirali, a za sada su od turneje inkasirali 25,9 miliona dolara. Međutim, njihova ukupna godišnja zarada je za nijansu veća i iznosi 27,8 miliona dolara.

7. Bili Džoel - Veteran svetske muzike i dalje žari i pali. Njegovi nastupi su posećeni, što se odrazilo i na njegov finansijski konto. Bili je ove godine inkasirao 29,2 miliona dolara.

6. Lejdi Gaga - Američka pop zvezda zaradila je milione i milione dolara, pre svega zahvaljujući svojoj turneji. Ukupna godišnja njena zarada iznosi 29,7 miliona dolara.

5. Ed Širan - Ovaj momak iz Engleske ima iza sebe još jednu uspešnu godinu, pri čemu je zaradio 31,3 miliona dolara.

4. Bruno Mars - Šta tek reći za Bruna Marsa, koji je ove godine "dobar" za 40,7 miliona dolara.

3. Metalika - Džejms, Lars i ostatak ekipe imaju razloga za slavlje, jer su ove godine inkasirali neverovatnih 43,2 miliona dolara.

2. Gart Bruks - Za Garta Bruksa verovatno niste čuli, ali on je izuzetno popularan u Americi. Ovaj kantri pevač je zaradio milione zahvaljujući turneji, a može da se pohvali da je ove godine inkasirao 52, 2 miliona dolara.

1. U2 - Čuveni sastav iz Irske isto je zaradio milione zahvaljujući turneji. Bono, Edž i ostali inkasirali su ogromnih 54,4 miliona dolara.

(Telegraf.rs/izvor: Billboard)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    23. jul 2018 | 22:49

    Šta je to za Šabana Šaulića ? Sića .

  • ja

    24. jul 2018 | 13:36

    metallica je moj prijatelj

  • Vasa

    25. jul 2018 | 19:44

    Dzejms, na onih tvojih 300 milioncica dobro dodje jos neki od ovih 40. Zivio ti nama 100 godina i uvek nas sa nekim novim albumom obradovao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA