≫ 

Ona je hohštapler i prevarant! Gazda stana u kom je živela Bebi Dol otkrio zašto je dao otkaz pevačici

Pevačica je živela u trošnoj i orolunoj kući iz koje je, kako kaže vlansik stana, izbačena

  • 5

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol ne živi na visokoj nozi kao većina njenih kolega koje uživaju u luksuznim vilama i komforu.

Njena sudbina je nešto drugačija, pa je pevačica do skoro živela u jednoj trošnoj kući na Vračaru. Bebi je tu živela sa svojom majkom, ali je po priči vlasnika objekta u kom je živela zbog duga dobila otkaz.

Ekskluzivno! Evo zašto je Divni i Marku oduzeta ćerka Kristina i od čega zavisi da li će im dete biti vraćeno!

Komšije o Bebi Dol imaju različita mišljenja, dok vlasnik kuće ima samo negativne komentare na račun pevačice koja mu je, kako kaže, ostala dužna određenu sumu novca.

- Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj - iznervirao se gospodin na pomen bivše stanarke.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Jednom prilikom mi je ostavila lampu da joj popravim, a po nju je došla tek posle sedam meseci. I neki njen prijatelj je ostavio jednom neke dve lampe na popravku. Da li joj je to momak, brat ili nešto treće ne znam - rekao je ovaj čovek za Pulsonline.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X men

    17. novembar 2017 | 16:20

    Ona je retka na estradi koju cenim Brazil je bio svetski hit I Tesla je bio siromasan umetnici ne razmisljaju o novcu da I'ma gde doveo bi je za djabe

  • Saul Goodman

    17. novembar 2017 | 19:41

    Volio bih vidjeti slike kuce koju joj je taj izdavao

  • B. S

    19. novembar 2017 | 21:04

    Sta bi sa udajom i Ametikancem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA