Nova sezona IDJTopListe sa Milenom i Martom iz Uvrnutih šotova (VIDEO)

Poznate Jutjuberke od sada i TV zvezde

  • 1

Nakon velikog uspeha koje su ostvarile svojim video klipovima, popularne vlogerke, Milena Tamburić i Marta Buzurović, postale su deo velike IDJVideos ekipe.

Dve atraktivne Beograđanke koje se kriju iza imena, "Uvrnuti šotovi", pre manje od godinu dana otvorile su svoj You Tube kanal koji je na inovativan, drugačiji i duhovit način predstavio njihovo viđenje muško-ženskih odnosa današnjice. Kroz priču, na šaljiv način pokušavaju da analiziraju suprotan pol, reše zajedničke muke svih žena, ali i da se zabave. Pored toga što su osvojile velike simpatije gledalaca i stekle preko 56 hiljada pratilaca, prateći njihov kanal, članovi produkcijske kuće IDJVideos prepoznali su veliki potencijal.

Poznato je da svi imamo ljubavne probleme i svi pričamo o tome, ali vlogerke Milena i Marta ih dele sa ostatkom sveta bez zadrške. Kada jednom odgledate njihov video, nestrpljivo ćete čekati sledeću nedelju da vidite šta su vam to novo spremile. Njihova harizma i humor savršeno se uklapaju u mladi i inovativni IDJ tim.

Svake srede u 21h gledaoci će imati priliku da isprate duo iz "Uvrnutih šotova" na IDJTV kanalu, koji će zajedno sa produkcijskom kućom u emisiji IDJTopList pripremiti nešto novo i zanimljivo za svoju publiku. Članovi IDJVideos ekipe uzbuđeni su zbog ostvarene saradnje sa talentovanim devojkama i najavljuju još jednu nezaboravnu sezonu za sve ljubitelje muzike i dobre zabave.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA