≫ 

Treba ih strpati u zatvor! Đole Đogani žestoko o Mininoj mami i Đeksonu

Denser je pitao da li je nasilje to što je urađeno Mini Vrbaški

  • 16

Đole Đogani u poslednje vreme čvrsto staje na stranu svoje bratanice Lune Đogani, učesnice Zadruge koja je ušla u vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem.

On se zaljubio u brend Đogani! Đole otkrio šta misli o Slobi, spomenuo i to što je Luna rekla da joj je on "nažalost stric"!

Iako je Luna nedavno rekla kako joj je Đole "nažalost stric", denser kaže da je to uzrokovalo to što ona nema informaciju da on nju podržava. Kako je rekao, to što je ona učinila nije strašno, te da mu nije jasno zašto nju pljuju, a niko ne brine o slučaju Mine Vrbaški.

Printskrin: TV Pink

- Tamo je devojka koja je maloletna, je l' to nasilje? Kako se to zove? Pa ta maloletnica je ubačena da bude meso jednom tamo Đeksonu. Moju bratanicu pljuju, a gde je zakon za onog ko spava sa maloletnom osobom deset puta dnevno. Ko brine o tome? Gde je zakon? Treba iste sekunde strpati u zatvor Mininu mamu i njega! - rekao je Đogani za Alo.

Slobini fanovi su moji, on ih nije ni imao! Luna u svađi sa Miljanom poklopila Radanovića! (VIDEO)

Podsetimo, u razgovoru za naš portal Đole je pre nekoliko dana rekao kako je Zorica MArković dobila zadatak da napada Lunu, te da se Slobodan Radanović "zaljubio u brend Đogani".

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miki upao u WC minut posle seksa Lune i Slobe, pitao Đoganijevu da li je "završila", a o njenom odgovoru svi bruje! (VIDEO)

On se zaljubio u brend Đogani! Đole otkrio šta misli o Slobi, spomenuo i to što je Luna rekla da joj je on "nažalost stric"!

- Pa normalno da je deo zadatka! Zamisli da nema Lune, da neko uzme Lunu i kaže: "Ideš kući"! To bih najradije uradio ja, i to bi najradije uradila Anabela, i onda nema Lune u Zadruzi. Šta bi bilo?! Ne bi više to bilo gledano, jer nema glavnog aktera! Ona je glavni akter tamo! Ona je akter koji je stvorila Kiju. Da je Luna, recimo, Mitrović Dragica... Recimo, ušla je neka Mitrović Dragica, NN lice, i kao zaljubila se u Slobu, misliš da bi Kija ušla?! Ne bi... Sloba se zaljubio u brend Đogani i onda se stvorila priča, a ova (Kija) je žena nekog Slobe! Znači, zaljubila se u Slobu i Sloba je postao Sloba Radanović, pevač koga sad svi znaju, a Kija njegova žena je ušla unutra i postala "Kija neko poznato lice". Na osnovu čega, koje to kvalitete ima?! Peva, igra, skače, radi šta?! Mislim ko je to?! Ljudi ne razmišljaju... Luna je otela pištoljem čoveka, mislim šta?! Ne razumem?! - rekao je Đogani.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    21. april 2018 | 10:29

    Ispod kog kamena ste svi odjednom izmileli samo da bi se o vama pričalo??? Zaista nemate moralno pravo da bilo koga komentarišete. Za drugim vidite slamku, za sobom ne vidite gredu.

  • Rule

    21. april 2018 | 10:22

    Brend Djogani se obrukao za dzaba a Kija osvojila sve simpatije za velike pare.

  • Kumce Gambino

    21. april 2018 | 09:56

    Cekaj sam sebe kod kolima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA