≫ 

On se zaljubio u brend Đogani! Đole otkrio šta misli o Slobi, spomenuo i to što je Luna rekla da joj je on "nažalost stric"!

- Sloba se zaljubio u brend Đogani i onda se stvorila priča, a ova je žena nekog Slobe... - kaže Đole

Đole, Gagi, Anabela, Luna, Sloba, Kija, Foto: e-stock.us/Danijel Milutinović, TV Pink

Od kada je ušla u Zadrugu i započela vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, Luna Đogani postala je osoba o kojoj pričaju milioni, pa čak i oni koji nisu verni pratioci rijalitija.

Lunu pitali da li joj je Đole Đogani stric, a kada on čuje šta je odgovorila neće mu biti svejedno! (VIDEO)

Lunina porodica stala je uz nju u situaciji u kojoj je postala ljubavnica oženjenom čoveku, a podršku joj je pružio i stric Đole Đogani. Kako je rekao, pomirio se i sa Anabelom Atijas, nakon mnogo godina koliko nisu bili u dobrim odnosima. Međutim, Luna je pre dve noći tokom lažnog poligrafskog ispitivanja pre postavljenog pitanja prokomentarisala kako joj je Đole na žalost stric.

Ova izjava šokirala je apolutno sve, a tim povodom pozvali smo upravo Đoganija.

- Ne gledam ja to puno, ali vi imate onu emisiju kada su novinari tamo, pa je onda pitajte zašto na žalost. Ja sam njoj za 8. mart poslao jednu video čestitku, koja je savršena video čestitka, a onda televizija Pink nije pustila taj video snimak. Sad, pitanje je zašto nije pustila video snimak, pa makar i u nekom zakašnjenju. Verovatno bi ona dobila informaciju da ima veliku podršku od porodice, od mene, od svih i onda bi sve bilo u redu, a pošto ona tu video poruku nije dobila. Recimo da, ono što ja znam, da kad je ušla Jelena Golubović, ona je dobila informaciju i pričala joj je Jelena Golubović da ja nju ne podržavam , da hoću da se odreknem nje... Takvu je ona informaciju dobila od Jelene Golubović, i da želim da promeni prezime i ona jadna misli tamo da ja nju ne podržavam, da želim da promeni prezime, da se stidim nje, a to nije istina. I ako ima dete od toliko godina takvu informaciju, onda je verovatno i kivna, ali bez obzira na to od mene ima bezuslovnu podršku strica koji voli svoje dete i tu nema šta. Da bi ljudima bilo to zanimljivo onda joj nameštaju sve to nešto što nije kako treba. Njima je to zanimljivije nego da je ona rekla: "Da to je moj stric, on je divan čovek". Šta bi onda bilo?! Niko ne bi reagovao na to i bilo bi sve kako treba, a pošto je rekla ovako onda je to zanimljivo! - tvrdi Đole.

Printskrin: TV Pink

- A ona, inače, u izlivima nekih osećanja, rekla je nekoliko laži i nekoliko stvari koje nisu istinite, tipa ova za Anabelu, da su oni kao nešto pušili... To nije istina, to nema šanse! Anabela to nikad nije radila, ona ne puši ni cigare, neki put zapali, a kamoli nešto drugo. Drugo, koliko nas dece ima u familiji, to nema veze sa istinom... I to da je Gagi nekada nešto krao... To je ona varijanta - ti si bila nekada klinka, pa počneš da pričaš nešto sa tvojim frajerom i sad želiš da ispadneš važna i ispričaš neku glupost. I sad ti si nešto bitno, nebitna... Znaš kad neko ima savršeno detinjstvo, jer to se vidi da je ona mila i draga, i da je ona čuvana od strane roditelja, majke, tate, da je rasla pod staklenim zvonom, i sad želi da bude kao malo iskvarena i onda "ja sam kao pušila cigare" ili ispriča nešto što nije u normi sa društvenim pravilima, da bi malo fascinirala Slobu - kaže Đole za Telegraf.rs i priseća se svoje mladosti kada je i on izmišljao stvari kako bi fascinirao svoju devojku:

- Pa to sam i ja radio kao klinac, imao sam to hiljadu puta, tako da se nalazim u tome. Želimo malo adrenalina, pa ispričamo neku priču koja nije istinita, a malo dobijemo neki poen na ljubavi kod partnera. Ja sam jednom lagao jednu stvar koja je glupost najobičnija, devojci govorim kako sam vozio motor 160 u to vreme, u fazonu kao stigao sam do Novog Sada za pola sata, Bakijev otac koji je bio poštar imao je neki "tomos" i ja sam rekao devojci da sam vozio 160, a motor jedva išao 120. I sad sam kao ja nju fascinirao, a ona je rekla samo "Molim? Ozbiljno? Ti si za pola sata stigao u Novi Sad?!". Ja sam tad bio veći od Ronalda! To su te neke stvari koje su bezazlene i ništa ja tu ne bih, što bi rekao Čola, dodao.

Foto: Instagram/djoganivesna

Đogani kaže da mu je najbitnije da Luna izađe zdrava iz Zadruge s obzirom na to da je, kako kaže, na meti napada od strane Zorice Marković.

- Samo želim da izađe zdrava iz cele priče. Tamo, stvarno, ono što se dešava je psiho bolesno, ne bih o tome da komentarišem puno. Biti negde 9 meseci, služiti vojni rok toliko dugačak i biti u nekoj zatvorenoj prostoriji za jednim velikim stolom od 35 ljudi, svaka čast, ja samo mogu da čestitam. A još pravila, pod znacima navoda, nepravila! Zorica tri puta ide napolje, pa ulazi, pa je napada, pa Saška 5 puta izlazi, ode kući za rođendan, pa se vrati, dobije informacije od spolja, pa onda dođe i napada decu. To treba izdržati. Kako može Zorica da izađe 3 puta i da uđe 3 puta?! Koja su pravila igre?Kako je Saška mogla da izađe, kao dobila je nagradu bila je dobar sportista u vojsci. Izađe na nedelju dana, pa se vrati ponovo. I onda dobije zadatak "napadaj Lunu!".

Na naše pitanje da li zaista misli da je Zorica dobila zadatak da napada Lunu, Đole kaže da je siguran u to i da rijalitija bez Lune ne bi bilo.

- Pa normalno da je deo zadatka! Zamisli da nema Lune, da neko uzme Lunu i kaže: "Ideš kući"! To bih najradije uradio ja, i to bi najradije uradila Anabela, i onda nema Lune u Zadruzi. Šta bi bilo?! Ne bi više to bilo gledano, jer nema glavnog aktera! Ona je glavni akter tamo! Ona je akter koji je stvorila Kiju. Da je Luna, recimo, Mitrović Dragica... Recimo, ušla je neka Mitrović Dragica, NN lice, i kao zaljubila se u Slobu, misliš da bi Kija ušla?! Ne bi... Sloba se zaljubio u brend Đogani i onda se stvorila priča, a ova (Kija) je žena nekog Slobe! Znači, zaljubila se u Slobu i Sloba je postao Sloba Radanović, pevač koga sad svi znaju, a Kija njegova žena je ušla unutra i postala "Kija neko poznato lice". Na osnovu čega, koje to kvalitete ima?! Peva, igra, skače, radi šta?! Mislim ko je to?! Ljudi ne razmišljaju... Luna je otela pištoljem čoveka, mislim šta?! Ne razumem?! - brani Đole svoju bratanicu.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte kako je Ognjen Amidžić odgovorio Gagiju Đoganiju:

Na pitanje šta Gagi i Anabela kažu na celu situaciju kada se vide sa njim, Đogani kaže da je dobro što je brane, te da su svi previše drski prema njima dvoma.

- Ne pričamo o tome. Ona je ušla kao jedinka u Zadrugu, ja to ne gledam stalno, tu i tamo nekad pogledam, ali ne mogu da izdržim više od 5 minuta. Kad se vidimo ne pričamo o tome. Ja sam bio protiv toga da ona uđe u to, jer to je ogoljavanje života i to je nešto što po meni nije dobro i ja svoj intimni život čuvam, što se tiče mene i Vesne. I mi smo bili protiv da ona uđe. Međutim, ona je ušla tamo kao jedinka koja je punoletna i gradi svoj život. Gradi ga na način na koji ona misli da je najbolji. Novinari i svi su previše drski kada napadaju Anabelu ili Gagija, zato što su oni u fazonu da podržavaju dete koje je takvo. Dobro, to dete je nečije dete, pa ne mogu oni da se okrenu svog deteta zato što je ušlo u Zadrugu i zato što se to dešava. Ima roditelja čija deca su ubice, pa oni nose pakete u zatvor! - priča Đogani i kaže da je sve što se tiče njih uvek primećeno.

Printskrin: TV Pink

- Ovo jadno dete koje je tamo ušlo, nije znala da će to tako biti, i koliko znam iz Gagijevih priča mislila je da će biti nekih mesec dana i da će joj to doneti malo popularnosti za ovo što ona radi, blog; i da će to da ostane na tom nekom nivou. Međutim, desilo se ovo što sam ti rekao, taj brend naš Đogani ne može da prođe, a da ne bude ne baš primećeno, nego je to uvek primećeno! I kad su bili Gagi i Baki... Mi smo brend! Neko može da nas voli, neko ne, ali u suštini smo dobronamerni i stvorili smo brend. Nismo zaslužili da nas neko mrzi i naziva pogrdnim imenima, da nam menjaju prezime... Svako ko proziva na nacionalnoj osnovi, nešto nije u redu sa njim i treba da se leči - kaže Đole.

Ipak, kada je u pitanju priča kako Anabela kupuje stan za Lunu i Slobu, Đole kaže da ne zna ništa o tome.

- To ne znam. Ja sam se sa Anabelom pomirio pre nekog kratkog vremena i ne komuniciramo puno, nego pričamo tako kad se nešto desi, ali ne na nivou kafe i tako neke priče ne, nemamo dalju komunikaciju - zaključuje denser.

VIDEO: Sve seks akcije Lune i Slobe

(d.bukovcic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    13. april 2018 | 15:55

    Samim tim sto kaze ko je ta Kija, nit peva nit igra, pa Djole ili vec kako se zoves, postoje i druge ljudske vrednosti za koje ti verovatno neznas, vi treba Bogu da budete zahvalni sto lagodno zivite, ali ne cenite ni tu publiku koja vas placa, jer cim bi doslo do nekog vaseg primitivnog sukoba vi te iste bih nazvali nekima koji neznaju da skacu. Zar nevidis Djole da je vas brend primitivizam. U nekoliko navrata sam rekao vi, nisam ti persiro Djole, vec sam mislio na sve koji ce te cekati kod kolima.

  • Ana

    13. april 2018 | 11:50

    Jao boli me glava od ovog čoveka i njegovih laži, konstantno zamenjuje teze, jadna njihova Luna, klinka naivna svi hoće da joj naude.

  • Milanka

    13. april 2018 | 12:54

    " I ako ima dete od toliko godina takvu informaciju, onda je verovatno i kivna"- rece on. Osoba od 22 godine nije dete, ali vi ste preterali pripisujuci Lunino ponasanje njenim godinama. Tebi je bilo mnogo bolje da se nisi oglasavao. Razumem da branis svoju bratanicu, ali sam ipak mislila da si ti za nijansu pametniji od Doganijevih. Moja greska. Nalupao si se takvih gluposti, da do kraja nisam mogla procitati. Vi ste brend? Cega? Brend gluposti? To sigurno jeste. Sloba i Kija su poznati isto koliko i Luna. Po cemu je ona poznata, mozes li mi objasniti? Ljubavnom zivotu? A, da, vi ste brend. Po tome. Treba vas staviti sve zajedno u jednu veliku kutiju, staviti masnicu i izvesti iz ove nase zemlje da i drugi "uzivaju" u vasem brendu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA