Verica se u emotivnoj poruci Veljku setila masnog bureka, a onda se oglasila Jelena Bin Drai i spomenula Srbiju i njenog muža šeika!

- Pre pet godina verio me je plehanim prstenom, odveo autobusom na Zlatibor, kupio za doručak u autobusu masan burek, napisao predivnu muzičku bajku avalska vila, i promenio život. Ttoliko o tome šta je suština - napisala je Verica

  • 1
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Foto: Instagram/verica.rakocevic

Iako svojim delima pokazuju da razlika u godinama njima ne predstavlja nikakav problem niti razdor, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević i dalje nailaze na osudu i velike predrasude. Međutim, srpska kreatorka ne potresa se mnogo zbog toga, već uživa u svojoj ljubavi, koja danas obeležava pet godina otkako joj je Veljko stavio prsten na ruku.

On leži, ona ga nežno... Verica Rakočević objavila sliku sa mužem sa Tajlanda i napravila pometnju na Instagramu! (FOTO)

Verica se ovog momenta prisetila i javno, otkrivši simpatične detalje romantičnog početka.

- Pre pet godina verio me je plehanim prstenom, odveo autobusom na Zlatibor, kupio za doručak u autobusu masan burek, napisao predivnu muzičku bajku avalska vila, i promenio život. Ttoliko o tome šta je suština - napisala je Verica.

Ovo je podstaklo Jelenu Bin Drai (ex Jakovljević) da odgovori na Veričinu objavu.

Jelenin odgovor na Veričinu objavu, Printskrin: Instagram

Podsetimo, Jelena je bila mis Jugoslavije 1998. godine, a za arapskog šeika Saida Bin Draija se udala 2008. godine. Jelena se preselila u Dubai u kojem i danas živi, nema nameru da se vrati u Srbiju, a sa šeikom ima troje dece - Asiju, Hilala i Hamdana.

Jelena je nedavno pričala o svojoj veri, te razlozima zbog kojih smatra da svoju veru ne treba da menja.

- Nema potrebe da menjam veru, islamska veroispost i pravoslavna veoma su slične, nema velike razlike zato što je Kuran došao poslednji. On je nastao od Biblije, zato ne vidim potrebu da menjam svoju veru iz pravoslavlja u islam, niti je to od mene ikada iko tražio - rekla je.

Jelena i Said, Foto: Instagram/jelenabindrai

- Čvrsto verujem da deca treba da budu ono što je otac, zato što decu gubiti između dva puta, dve vere i ostalih stvari, mislim da im samo može doneti loše. Deca treba da znaju ko su i šta su od rođenja. Zato smo se Said i ja dogovorili da deca budu ono što je otac. Nema potrebe da menjam svoju veru, to nikada nisam želela. Poštujem svoju i njegovu religiju - objasnila je Jelena za "Hello".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • izdajica roda svoga

    22. jul 2018 | 11:25

    Dobro si se ti uvalila , samo me cudi da taj said nije bolje prostudirao tvoju biografiju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA