≫ 

Kija postala nova pevačica grupe "Ministarke"!

Kristini Kiji Kockar smeši se uspešna karijera nakon pobede u Zadruzi

  • 87
Kija će zameniti Editu Aradinović u "Ministarkama", Foto: Marko Jovanović

Kristina Kija Kockar, pobednica prve Zadruge, kao što je već poznato, počela je saradnju sa popularnim "Aspirincima", Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, koji stoje iza grupe "Ministarke", čija je pevačica do nedavno bila Edita Aradinović.

Na Editino mesto doći će Kija, koja je o ponudi dugo razmišljala te ju je na kraju prihvatila, što je potvrdio i Filip.

- Istina je, snimili smo pesmu koja će izaći za nešto više od deset dana. Kristina je super devojka, ima odličnu energiju i verujem da će se publici svideti to što smo uradili - rekao je Miletić i dodao:

Kija i Filip u studiju, Foto: Instagram/kija_kockar__official

-  Što se njenog ugovora sa produkcijom "FM plej" i turneje sa "Ministarkama" tiče, još neko vreme ne mogu ništa zvanično da kažem. Imamo velike planove, ali tek kada svi detalji budu ugovoreni moći ću da govorim o tome. - zaključio je za "Alo".

Kija Kockar, Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Ovako je Kija "zapalila" klub u Ofenbahu, na svom prvom pojavljivanju posle Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    6. jul 2018 | 12:43

    Seka Aleksic od svojih para kupi torbu od 19 000€ i vi je napadnete kako bolje da je dala u humanitarne svrhe i te stvari, a Kija od vasih para, para koje ste joj vi dali vasim glasovima za njenu pobedu kupuje torbu od 3000€ i sta sa tim? To je okej vama a? Znaci Seka koja svojim glasom i hitovima zaradi tu torbu ona ne sme da kupuje a Kija koja je bukvalno od milostinje naroda kupila to sme da nosi a? Pola vas radi godinu dana za tu torbu. Mislim da bi od Kije bilo fer bilo da vam se makar zahvali sto ste joj kupili to.

  • Mile

    6. jul 2018 | 10:23

    Ljudi ali ona nikada pre nije pevala,ne zna da peva.Bozeeee...malo mi se zena i smucila.Ko je ona,zasto se o njoj pise,zasto je popularna?Kakvi su to mozgovi koji su fan neke rijaliti pojave,ne znam ni kako da nazovem to.

  • Veki

    6. jul 2018 | 11:01

    Svidjalo se vama ili ne, zena je hrabra i odlucna u nameri da postigne nesto u zivotu i na tome joj skidam kapu. Ja bi je licno vise voleo videti u ulozi voditeljke jer ima harizmu i inteligenciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA