≫ 

Ekskluzivan snimak! Sloba došao na Kijin nastup i poklonio joj buket ruža, a evo sa kojom folk zvezdom je bio! (VIDEO) (FOTO)

Slobodan Radanović je pred svima poklonio Kristini Kockar crvene ruže, a naša ekipa je sve to zabeležila

  • 46

Pobednica Zadruge Kristina Kija Kockar sinoć je nastupila u Budvi, a ono što je bio šok za sve prisutne jeste da je na njenom nastupu bio niko drugi do Slobodan Radanović

Iako su još uvek zakoniti supružnici, Kija i Sloba od izlaska iz Zadruge nisu pokazali da su u najboljim odnosima, pa je pevačev dolazak na Kristinin nastup bio iznenađenje večeri.

Paparaco fotke: Kija došla u Budvu sa Vukom Mobom, a onda sa Milanom Miloševićem pila šampanjac (FOTO)

Kako smo se našli na licu mesta, uspeli smo da zabeležimo i to da je Sloba pred svima poklonio Kiji buket crvenih ruža, a u nastupu Kockareve uživao je sa Acom Lukasom. Za njihovim stolom u pauzi je sedela i Kija, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku na početku teksta.

Foto: Telegraf

Inače, Kija i Jelena Rozga su jedine koje su napunile ovu diskoteku. 

Foto: Instagram/sampanjactatica

(i.cicovic@telegraf.rs, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odgovor Casperu

    31. jul 2018 | 12:29

    A Ministarke? Zar one baš ništa nisu doprinele?Kad tako dobro peva ha,ha, ha, što nije krenula sama? Bojala se da će proći kao Stanija.Ili još bolje,zašto nije krenula sa mužem venčanim pred "Bogom"?Koja lija i prevarantkinja.

  • Casper

    31. jul 2018 | 12:12

    Svi koji su sinoc bili u clubu gde je Kristina pevala, znaju da je bilo top. Ona je bila sjajna. Na stranu dal je podržavate il ne to nije bitno al je sinoc bila čista desetka. I pevanje i stajling i harizma. Zaista žena iako onako mala zaista zrači i atmosfera je bila super. Nemojte mrziti uzivajte u zivotu.

  • Alo

    31. jul 2018 | 10:32

    E Bobo, Bobo ako je i zbog marketinga posle svega što smo videli u Zadruzi, a vezano za vas dvoje ovo tvoje ponašanje po mišljenju velikog broja naroda iz mog okruženja je dno dna.....Jedino ako je dogovor između vas dvoje, ali i u tom slučaju ste oboje dno,dna....Slava koja slava? Smešno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA