Posle 6 godina, dočekali ga kao kralja! Čola napravio tročasovni spektakl u krcatoj Areni u Puli pred više od 10.000 ljudi (FOTO) (VIDEO)

Zdravko Čolić sinoć je napravio pravu magiju u pulskoj Areni i dokazao da je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, a Hrvatska je pokazala da ga i dalje obožava

  • 7

Nakon šest godina na istom mestu, dogodila se Čolina magija, a da je to bio dugo iščekivan koncert Zdravka Čolića i da ga se publika i te kako zaželela, bilo je jasno već samim pogledom na prepunu Arenu u Puli.

Čolićevi koncerti već su prepoznatljivi po njegovom maestralnom glasu, neiscrpnoj energiji i emociji koju razmenjuje sa svojom publikom.

Koncertom je vladala odlična atmosfera i vrhunska organizacija, a erupcija oduševljenja nastala je kada se Čolić pojavio na pozornici dočekan ovacijama.

Zdravko Čolić je posle šest godina nastupio u Puli Foto: promo PR

Morali su da je kriju iza scene, jer je pevao samo njoj: Za ovom poznatom ženom je Čola iz jednog razloga bio lud!

- Dobro veče, dragi prijatelji u predivnom i prekrasnom zdanju Pule, dobrodošli svi iz regiona! Družićemo se večeras, ponovo nakon šest godina! - pozdravio je Čolić prepunu pulsku Arenu u kojoj se okupila publika iz čitavog regiona.

Žene i dalje lude za Čolom Foto: promo PR

Već s prvim taktovima pesme "Produži dalje", publika je pevala uglas, neumorno nastavila uz "Mjerkam te, mjerkam", "Kad pogledaš me preko ramena", "Čija je ono zvijezda", "Mala", "Jedna zima sa Kristinom", "Tebe čuvam za kraj" i tako sve do kraja koncerta koji je zajedno s bisom trajao više od tri sata.

Baladama, starim i novim pesmama, bezvremenskim hitovima, Čolić je svoju publiku poveo na putovanje kroz sve divne zajedničke godine.

Zdravko Čolić Foto: promo PR

Na pozornici se Zdravku u pesmi "Loše vino" pridružio dugogodišnji prijatelj i saradnik Nikša Bratoš, a baletska grupa Milana Gromilića zanimljivim koreografijama dodatno je podstakla publiku na igru.

Bio je ovo koncert za pamćenje, kojim je Čolić još jednom potvrdio status najveće regionalne zvezde.

Čola na bini sa baletskom grupom Milana Gromilića Foto: promo PR

Rasprodata pulska Arena u okviru turneje "Ono malo sreće", odlična je najava za koncert Zdravka Čolića 20.oktobra u Areni Zagreb.

 
A post shared by okica (@okic_a) on

 
A post shared by Ivan Bilic (@jadrija) on

 
A post shared by KiK@ (@_kika986_) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    19. avgust 2018 | 21:44

    Jedini covek koga niko ne moze da hejtuje i jedini pevac bez mrlje u karijeri. Kralj.

  • Vesna

    19. avgust 2018 | 13:20

    Kijevci.....vidite li sta je zvijezda?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sta je glascina,kultura,ponasanje.......dobro pogledajte!!!!!!!!!!!!!!!!!! I prestanite vise velicati nebitnu osobu bez icega gore nabrojanog!!!!!!!!!!! Cola.....jedan i neponovljiv.....kao i Tose!!!!!!

  • Darko

    19. avgust 2018 | 13:26

    LEGENDA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA