Luna priznala da li je zaljubljena u Slobu i hoće li se boriti za njega! Radanović otkrio šta se ZAISTA desilo između njih! (VIDEO)

Luna i Sloba su morali da odgovaraju na nezgodna pitanja gledalaca i konačno otkriju pravu prirodu svog odnosa

  • 15

Posle sveopšte ludnice koja je trajala danima, nervozna Luna i malo pribraniji Sloba su u "Zadruzi" odgovarali na pitanja gledalaca i konačno su priznali u kakvim su zaista odnosima. 

ANABELA JE BILA U PRAVU: U ovom spotu Slobina žena pokazuje GOLE GRUDI?! (VIDEO)

Prva je na redu bila Luna, koja je imala šta da poruči gledaocima.

- Osećala sam se užasno, iskreno, juče mi uopšte nije bilo dobro zbog svega što se desilo, Sve je ispalo ko španska serija. Rekla sam, kada sam ulazila u rijaliti, da neću kriti ako se zaljubim, ja sam slobodna devojka, imam 21 godinu i mogu da se zaljubim u koga hoću. Sloba i ja nismo ništa imali osim toga što ste videli na snimku. Nas dvoje smo se družili, bio je tu za mene u svakom trenutku, i hvala mu na tome. Bio mi je prijatelj, oslonac, bio je tu za mene, skakao za mene, i to je istina. I on je osoba bez koje ja ne bih mogla da funkcionišem u rijalitiju - izjavila je Luna koja je na pitanje da li će se boriti za Slobu, odgovorila:

Printskrin: TV Pink

- Neću da pričam o tome, neke stvari smo rešili. Uvek ću da ga branim. Došla sam sama u rijaliti i sama ću da izađem. Ne treba meni bilo ko da bih ostala u rijalitiju.

Potom je došao red i na Slobu da prizna u kakvom je zaista odnosu sa Lunom.

Printskrin: TV Pink

- Zatvoreni smo ovde unutra, među ljudima se stvore neke veze. Luna i ja nismo imali ništa, nikakav fizički kontakt nismo imali... Jednostavno sam osetio sam da treba da budem tu za nju. Rekao sam da sam ja oženjen... Imam emociju i prema Luni, Anđelu i Teodori. Ko nije bio u rijalitiju ne zna kako je to, da budeš okružen hijenama. Sve što se priča napolju je pogrešno protumačeno - poručio je Radanović.

Pogledajte šta su sve rekli Luna i Sloba (Lunina izjava počinje na 5:30, a Slobina na 12:45):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cecilija

    23. septembar 2017 | 00:59

    Pa da li je moguce zadrugu ne gledam ali ovaj decko bas sirovina !!!Mala je opasna strasno!!!

  • Djole

    23. septembar 2017 | 10:07

    "Luna je usla u rijaliti da stekne novo iskusvo,"izjavi Anabela.Hajde,ok je...mladi i treba fa sticu nova iskusva ali,poznajem hrpu mladih koji svoja znanja i prosiruju i sticu nova iskusva van granica zemlje,usavrsavaju se.Ne razumem zanimanje blogerka,starleta...i zvanje Anabelina,Topalkova itd cerka.

  • Dekika

    23. septembar 2017 | 00:59

    KOGA BRIGA?!?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA