≫ 

Objavljena diploma Jelene Golubović, na društvenim mrežama se vodi rat oko toga da li je PRAVA ili LAŽNA! (FOTO)

Na društvenim mrežama vodi se pravi rat između fanova i hejtera Jelene Golubović

  • 40

Jelena Golubović se već godinama unazad diči time da je za razliku od većine rijaliti igrača školovana, te da je fakultet završila u Ukrajini.

Međutim, isto toliko vremena oni koji je ne vole i ne podržavaju tvrde kako Jelena laže narod, te da ona nije završila nikakav fakultet, i da je "nikakva režiserka".

Međutim, sada su se pojavile fotografije Jelenine diplome, a osoba koja ih je podelila sa svima napisala je sledeći komentar:

- Šta reći, a ne zaplakati kad jedan obični istovarač pametuje i priča o diplomama, fakultetima, magistraturama, a pri tom je u životu sve prokockao, ostala mu je jedino opsednutost Jelenom Golubović. Jelena je 2012. magistrirala, a svi dobro znamo da ne možeš upisati magistraturu ako pre toga nisi završio fakultet, nebitno sa koliko godina. J.G. je 2013. nostrifikovala tu istu diplomu. P.S. Takođe, na dokumentu se može videti i datum i godina rođenja koju isto tako izvesni Goran dovodi u pitanje.

Evo kako izgleda Jelenina diploma:

Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Foto: Facebook/Jelena Golubovic
Foto: Facebook/Jelena Golubovic
Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Ipak, nekima ni ovo nije bilo dovoljno, pa su nastavili da pišu komentare kao što su:

- Kod nas se diploma kupuje i za Dr.med!

- Falsifikovala. Pre par godina je kod nas bila velika afera sa diplomama...tako da verujem da je i to njen slučaj. Žena ne zna reč ruskog a studirala na tom jeziku - svašta.

-  Zar vi mislite da smo svi glupi? Pa ovo je čist falsifikat. Na jednom listu piše Elena, na drugom Jelena, pečat ide preko slike, a ne slika preko pečata. Sram vas bilo, treba vas prijaviti za ove prevare.

- Je l' realno da niko ne zapaža bar jednu čudnu stvar kada je ova diploma u pitanju?! Kijev je grad u Ukrajini - na ruskom govornom području. U ruskom se slovo "i" piše ćirilično, a ovde je latinično. Sledeće fotografije pokazuju da je podnela zahtev za nostrifikaciju, ali ne i da je odobrena. I naravno gde na toj diplomi piše naziv magistarske teze?! A najbitnije je gde je fotografija fakultetske diplome - koga briga za ovu?!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    1. novembar 2017 | 13:28

    Narode , iz kog razloga mrzite ovu ženu ? Brani se Argumentima ! Svađu ne počinje prva , ali je ne zaobilazi ! Što se tiče rečnika , mnogi bi od nje trebali naučiti pravila izgovora ! A oko izmena imena , mojoj starijoj čerki su u opštini upisali pogrešno prvo slovo , to smo primetili kod vađenja Internacionalne krštenice ! Toliko o tome , a i ova kopija , dali je od originala ? Sve se da manipulisati !

  • vanda

    1. novembar 2017 | 11:32

    Postoje reditelji koji su bez dana fakulteta napravili kultne filmove.Ne znam kome je bitna njena diploma kad u dramskim i filmskim krugovima nije zabeležen njen uspeh ili rad. Reditelj mora da bude sposoban da drži jedan projekat u svojim rukama ,ona je sposobna samo da provocira i minira nikako da nešto stvori.

  • Miloš

    1. novembar 2017 | 13:44

    Sačuvaj bože, žena je obrazovana, završila fakultet o kome pojedini samo mogu da sanjaju. Koliko ima glupog i nepismenog sveta. Ništa od nas neće biti, zbog ovakvih nepismenih pojedinaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA