≫ 

SKANDAL U 3 UJUTRU! Sloba gurnuo Lunu, ona mu udarila šamar, obezbeđenje jedva sprečilo tuču! (VIDEO)

- Zapamti dan kada si pio, jesi li čuo?! Stoko jedno pijana - vikala je Luna

  • 81

Slobodan Radanović i Luna Đogani prošle noći su završili u sudnici zbog toga što su se na, kako su rekli, 15-ak minuta osamili u wc-u, što po već dobro poznatim pravilima nije dozvoljeno. Radanović je bio besan pošto je čitav dan tražio da mu se zameni zavoj na operisanoj ruci, što nije učinjeno.

Na kraju je pobesneo, skinuo zavoj i počeo da lupa u glavnu kapiju "Zadruge", što su ukućani odmah preneli Luni.

Svaki dan je sve teže i teže... Pogledajte pismo koje je Luna poslala svojoj porodici, evo šta im je poručila! (FOTO)

Đoganijeva je pobesnela, izletela napolje iz kazina, počela da viče i da ga vređa, a zatim je usledila žestoka svađa i fizički obračun. Sloba je prvo udario nogom u vrata "Zadruge", na šta je Luna počela da urla uhvativši ga za vilicu.

- Ajde još jednom tako, ajde! Ajde uradi još nešto! Uradi još nešto! Zapamti kad si pio, je l' ti jasno?! Zapamti kad si pio alkohol! - urlala je Luna iz sveg glasa.

On ju je odgurnuo, ne grubo, a ona mu je na to uzvratila tako što mu je udarila šamar! Obezbeđenje je stiglo na vreme i sprečilo dalji haos.

- Nemoj da me guraš! Zapamti dan kada si pio, jesi li čuo?! Stoko jedno pijana, bre! Ja nisam alkoholičarka, pogledaj kako se ponašaš. Skinuo si zavoj, jesi li ti normalan?! Alkoholičaru jedan! - vikala je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Nemoj da se dereš na mene, breeee!!! - počeo je da viče i Sloba.

Skloni se od mene retardu jedan retardirani! - odbrusila mu je Luna, okrenula se i pošla ka kući, ali svađa je nastavljena.

Pogledajte svađu Lune i Slobe, nakon čega mu je ona udarila šamar:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    2. januar 2018 | 10:50

    Agresivan on, agresivna ona. Sad su pred kamerama, pa ona njega mlati, kad izađu ova će dobiti batine prilikom prve svađe. Devojka odrasla j nasilju, nije imala od koga da nauči kako se gradi zdrava veza, sve je teatralno kod nje, ne zna da razgovara, napada, vređa, a on beskičmenjak, neostvaren, bez samopoštovanja, kroz život ide ako ga mama čuva ili dominantna žena, takvi bes na ženama iskaljuju, nema on mu** da se potuče sa muškarcem. Taj i ako napravi neku karijeru napraviće ako ga pogura neko i sve mu nacrta.

  • Mirjana

    2. januar 2018 | 10:55

    Kazniti ga sa mesečnim honorarom zbog razbijanja tuđe imovine, skidanja bubice, nepoštovanja produkcije i ostalog.. Isto i Lunu, koja vise ne nosi bubicu nego sto nosi... A oni ce se danas pomiriti, nema on sada kud..mora da trpi..jedini izduvni ventil mu je alkohol, pa mu dajte sto vise, nek vidi Draginja kako Luna šamara kad već ona nije tukla vaspitne kad je trebalo, nego podržavaju svaku glupost svog deteta pa i na njegovu štetu... Kija dama za sve njih...

  • Serendipity

    2. januar 2018 | 10:50

    Jezivo to je znači to lepo odgojeno dete sigurno su mama i tata ponosni, jer ovakvo ponašanje se iz kuće nosi. Tako i Luna. Sve skupa užasno, a ujedno i tužno za gledati šta je današnjoj deci reper za istinsku ljubav (sloba i luna:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA