Gledateljka poručila Anabeli da su Luna i Sloba MRTVO MORE i da se rijaliti ne vrti oko njih, ovako joj je Anabela uzvratila! (VIDEO)

- Oni non-stop spavaju, leže, ljube se, i bukvalno ništa nisu pokazali - rekla je gledateljka uživo u programu

  • 23

Večeras su gosti "Zadruge" bili Lunini i Miljanini roditelji, a pitanja gledalaca koji su se uključivali uživo u program dodatno su izazvala napetu situaciju u studiju.

Luna i Miljana se ne podnose, a sada je Anabela javno rekla šta misli o Kulićevoj! (VIDEO)

Gledateljka koja se uključila nije bila na strani Slobe i Lune, a Anabela je na samom početku emisije rekla kako Luna i Sloba "nose rijaliti".

- Po čemu misli da je gledanost "Zadruge" velika zbog Slobe i Lune, kad oni non-stop spavaju, leže, ljube se, i bukvalno ništa nisu pokazali? Mrtvo more, oboje! - obratila se gledateljka Anabeli.

- Evo, gospođo, vi ste prvi dokaz da se rijaliti vrti oko njih! Veliki pozdrav za vas - rekla je Anabela iznervirano i poslala poljubac gledateljki.

Printskrin: TV Pink

- Non-stop je na njima kamera... - ponovila je gledateljka, a Anabela je i dalje bila ironična.

- Eto, javite se produkciji, ja se slažem da treba da se žalite...ja ne znam zašto držite kameru na luni i Slobi? - okrenula se Anabela ka Dušici, a gledateljka je i dalje ponavljala da je kamera stalno na Slobi i Luni, a da "ima mnogo lepših momaka"...

Printskrin: TV Pink

- Ljubimo vas - rekla je Anabela sa osmehom.

- Ja ne bih nikako rekla da je to ljubav - rekla je Miljanina mama, pa je krenula rasprava i oko toga.

Pogledajte šta se izdešavalo u studiju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    19. januar 2018 | 03:16

    Ne znam da li isti rijaliti gledaju gledaoci i Gazmen i Anabela koji kazu da je dosta svadja i da treba gledati ljubav,nesto lepo.Ja ne videh tu "lepotu fatalne ljubavi" osim silnih svadja,vriske,dreke,samaranja najvecim delom.Doduse bilo je ,po Gazmenovom,i simpaticnog ljubljenja stomaka,palca,kokosinjca..

  • Licno

    19. januar 2018 | 00:44

    Malo mi je falilo da se i ja ukljucim u vezu da zacepim usta ovoj ISKOMPLEKSIRANOJ I FRUSTRIRANOJ Anabeli., koja pre svega zarad svoje izbledele popularnosti na ovaj nacin kupuje paznju. Ona nikada niti je bila uspesna a kamoli pevacica., pojava koja je glavom kroz zid licno rastavila tudj brak i svasta usput., a sada jos javno u tome podrzava i njeno dete., NULA KARAKTER NULA ZENA. NAPOLJE ZLUNA I ZLOBA.

  • goxy

    19. januar 2018 | 00:38

    Bolje da je Gazmen ostao kod kuce!!!Anabela stidi se!!!Kako mozes da pljujes tudju decu a Lunu iako je pogresila dizes u nebesa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA